Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TDCanadaTrust banka para akarımı için aracı arıyorum
TD Canada Trust bankasına 220 usd para aktarmam gerekli. paypal yada garanti bankası ile aracı olan arkadaşa istediği komisyon ile birlikte parayı vereceğim.
Statesten wire transfer istiyorsun sanirim.. Komisyona gerek yok bir tek banka $30 kesiyor outgoing international wires icin... Kime ne icin gidecek belirtirsen yardimci olabilirim.
Sanirim yanlis anlasildim. Benim hesabim zaten US'te ama senin transfer edecegin banka canada bankasi oldugu icin outgoing wire transfers $30 dolar aliyor demek istedim. Ama bu bahsettigin banka US te ise o zaman 18.75 aliyor..
Yani US'ten TR'deki hesabima hemen geciyor. Ama gonderilen hesap bana ait olmadigi icin karsidaki bankaya bagli olarak ertesi gunde olabilir 4-5 gunde surebilir..Ama 4-5 gun maksimum olur..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.