![]() |
![]() |
hitman58 konuşmalarına dikkat et dostum. ''bunlar uydurma'' diyerek beni yalancımı çıkartmaya çalışıyorsun ? ben sana bu kadar parayı adsensemi kazandırıyor dedim ? arkadaşımla birlikte kurduğumuz site ilk 1 aydan sonra günde 300 dolar kazandırmaya başladı ve gün geçtikce kazanç artıyor. bizim sistem ile günde 10.000 doları bulan hatta 1 senede rahat 1 trilyon kazanan insanlar var. sen bu işleri çocuk oyuncağımı sandın Google'da tam tamına günde 200.000.000 defa arama yapılıyor. bu mükemmel bir nimet aklını kullanan her türlü kazanabilir burada soruşturmadan önce araştırmanızı tavsiye ederim.
Herkes böyle düşünebilse kazanacak ama maalesef kalıplaşmış yöntemleri kullanıyolar, tabi bu da onlara ziyan olarak dönüyor..
fikir verde onu yapalı
hitman58 konuşmalarına dikkat et dostum. ''bunlar uydurma'' diyerek beni yalancımı çıkartmaya çalışıyorsun ? ben sana bu kadar parayı adsensemi kazandırıyor dedim ? arkadaşımla birlikte kurduğumuz site ilk 1 aydan sonra günde 300 dolar kazandırmaya başladı ve gün geçtikce kazanç artıyor. bizim sistem ile günde 10.000 doları bulan hatta 1 senede rahat 1 trilyon kazanan insanlar var. sen bu işleri çocuk oyuncağımı sandın Google'da tam tamına günde 200.000.000 defa arama yapılıyor. bu mükemmel bir nimet aklını kullanan her türlü kazanabilir burada soruşturmadan önce araştırmanızı tavsiye ederim.
Banka dekontu olur, paypal ekran görüntüsü olur vs. günde 300$ kazandığını ispat etmessen adam değilsin. Eğer ispat edemezsen daha da bu foruma mesaj yazmazsın. 2 yılda kazanılmış 300$ fln değil ama her gün 300$ kazandığını o sistemle ispat edeceksin.
Yahu sen neden herkese bu tür yorumlar yapıyosun?
bak bnm akşam akşam kafamı bozma her konuda karşıma çıkıp durma yeter. senin internetle ilgili zerre kadar bilgin yoksa ben napayim. ister inan ister inanma sana kanıtlamak zorundamıyım ben keyfime bakarım forum iyi net sayesinde SEO tekniklerini öğrendim ve kendi fikirlerime uyguladım artık kazanıyorum ALLAH'a şükürler olsun ve bu kazanç git gide artıyor. bu kadar . dahada cevap yazmazsan sevinirim.
Burası dingonun ahırı değil hocam. Gelip de ben 300$ kazanıyorum ben günde 500$ kazanıyorum demekle olmuyor, böyle bir şey iddia ediyorsan kanıtlayacaksın. Özellikle başkasının sözlerini çürütmek adına bunları söylüyorsan illaki kanıtlamak zorundasın.
Senin de dorumdaki yazılarını takip ediyorum, herkesin her söylediğine inanıp toy toy mesajlar atıyorsun maalesef.
ben günde 300 dolar kazanmak hayaliyle yatmaya gidiyorumherkese iyi geceler