Her gün maillerime 5-10 arası 'Linki kaldırın yoksa yasal işlem başlatırız.' & 'Rumuzum sitenizde kaldırın yoksa yasal işlem başlatırız' & 'Benim manitanın ismi sitenizde geçiyor kaldırın yoksa yasal işlem başlatırız' ve hatırlayamadığım bir sürü saçma sapan mesajlar geliyor. Tek ilerlediğimiz nokta yasal işlemler olmuş.
Adını vermeyeceğim çok büyük diye bildiğim bir siteden şöyle saçma bir mail geldi.
[Örnektir]
Maili gönderen şirketin sitesi www.sevbeniseverimseni.com benim sitemde bir makalede 'sev beni severim seni' diye bir kelime geçiyormuş, ve adamlar 'sevbeniseverimseni' diye arama yapınca google benim siteyide arama sonuçlarında çıkardığı için bu büyük abiler benim ya bu makaleden bu kelimeyi çıkarmamı yada mahkemeye verip sitemi kapttıracaklarını söylediler. Şirket değil şahıs olarak iş yapıyoruz diye bu kadarmı ezik görülüyoruz. Yada bunlar bizi eşşekmi sanıyorlar.
[/Örnektir]
- Yasalar bu kadarmı çok eziyor şahısları?
- bu maili gönderenler gerçekten çokmu cahil?
- İnternet Kanunlarından bizmi bi haber kaldık?
Adını vermeyeceğim çok büyük diye bildiğim bir siteden şöyle saçma bir mail geldi.
[Örnektir]
Maili gönderen şirketin sitesi www.sevbeniseverimseni.com benim sitemde bir makalede 'sev beni severim seni' diye bir kelime geçiyormuş, ve adamlar 'sevbeniseverimseni' diye arama yapınca google benim siteyide arama sonuçlarında çıkardığı için bu büyük abiler benim ya bu makaleden bu kelimeyi çıkarmamı yada mahkemeye verip sitemi kapttıracaklarını söylediler. Şirket değil şahıs olarak iş yapıyoruz diye bu kadarmı ezik görülüyoruz. Yada bunlar bizi eşşekmi sanıyorlar.
[/Örnektir]
- Yasalar bu kadarmı çok eziyor şahısları?
- bu maili gönderenler gerçekten çokmu cahil?
- İnternet Kanunlarından bizmi bi haber kaldık?