![]() |
![]() |
Imei bloke oldu derken telefon kaçaktı da kapandı mı?
Eğer öyleyse 2 yöntem var.
1. Telefonu aldığın adamı şikayet edip parası ödettirebilirsin (kaçak telefonun büyük cezaları var)
2. Bir pasaport bulup Turkcell abone merkezlerinden kayıt ettirebilirsin.
ben değil teyzem geçen hafta geldi yurt dışından şuan bizde onun pasaportuna kayıt ettırırım birde ne kadar alıyorlar ?
peki başka birşey gerekmiyor dimi turkcell bayine gidip adam dermi faturası falan lazım bilmem neyi lazım sadece nufus kağıdı ve pasaport ?
Evet , ürünün faturasıda gerekli. Pasaport ve Ürün faturasıyla uğruyorsunuz Turkcell extralara.
Aynı olay başıma gelmişti. Bu yaz kayıt yaptırmıştım bir Turkcell Ekstra şubesinde. Fatura istenmemişti benden. Sadece bir pasaport ve pasaport sahibinin üstüne olan bir hat gerekiyor. İkisini aynı anda yapabilirsiniz. Ben bir hat almıştım, sonrasında numarayı not almışlardı. Hat aktif olunca, kayıt işlemini de yaptılar. Ortalama 1 hafta sürdü. Ücreti tam olarak hatırlayamıyorum ama abartı birşey değildi.
fatura yurtdışında kaldı desek sadece pasaport var desek yutmazlar mı![]()
Şöyle bir durumda var. Kaydettiğiniz operator turkcell-ise sadece turkcell hatlar çalışıyor o telefonda diğer hatlar çalışmıyor diye bir duyum almıştım. Bu konuyuda detaylı bir şekilde araştırın derim.
Ben telefonu Turkcell hat üzerine kayıt ettirmiştim fakat şimdi avea kullanıyorum. Hiçbir sorun da yaşamıyorum![]()