X
Xman
Misafir
Belçika vb.. ülkelerden pkk lılar ne saldırılar yapıyor, adamların ne korkusu olacakki. Ama bi halt beceremiyorlar...
![]() |
![]() |
Belçika vb.. ülkelerden pkk lılar ne saldırılar yapıyor, adamların ne korkusu olacakki. Ama bi halt beceremiyorlar...
Valla benim konuyla olan tek ilgim bu konumdaki sitelerin böyle bir saldırının altında ezilip medya ya kapak olması. Onun dışında google dan vergi alınması, tib in saldırıyı haketmesi vs.. bunlar umurumda bile değil![]()
ya xmancim başkanım, zaten maksat güvenilir bir internet için değil, yandaş internet istendiğinden olduğundan oluyor bunlar , değil mi? , !
İmzanda Atatürk sitesi var, sorun Atatürk'e hakaret eden sitelere erişilememe ve sen yandaşlıktan bahsediyorsun. Sence de kendi söylediklerinde tutarsızlık yokmu?
İmzanda Atatürk sitesi var, sorun Atatürk'e hakaret eden sitelere erişilememe ve sen yandaşlıktan bahsediyorsun. Sence de kendi söylediklerinde tutarsızlık yokmu?
güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum, ama ben korkuyorum
sadece yasaklayan zihniyetten değil, yasaksız yaşayamayan bir topluma dönüştüğümüzü gördüğümden, korkuyorum.