İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Themaniac Neden Banlandi? Sevenleri ve Sevmeyenleri Kimler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isabkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Dun themaniac bazi tartisilan Dolandirilmayin baslikli yazilari falan oldu ve bir cok defa insanlari uyaran paylasimlar yapti face paypal vb gibi konularda. Ayrica bir cok parali satilan script'i bedavaya ucretsiz paylasmistir. Bu arkadasta bu sabah itibariyle Daimi olarak banlanmistir ve banlanmasinda da hicbir sebep gosterilmemistir. Hatta insafli olan adminlerimize buradan soyluyorum lutfen dikkat etsinler ki bu yaziyi yazdigim icin themaniac'i banlayan admin beni de banlayabilir. VE HICBIR SEBEP GOSTERMEDEN. cunku banlayacak bir sebep yok. Herkes forumlarda kendi dusundugunu soyleme hakki vardir, yeter ki kufur ve hakaret icermesin.

themaniac'in BANI KALKSIN VE Kimse dusunce yada inancindan dolayi hic kimsenin KEYFI ICIN BANLANMASIN.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Çok gereksiz bir konu olmuş bence. Sonuçta banlayıp banlamamak yönetimin insiyatifindedir. Bizler buraya gelip gidiyoruz. Ama onlar her daim burda olmak ve forumda bir düzen tutturmak zorundalar. Banlanıp banlanmaması beni ilgilendirmiyor. Ama banlandıysa bir sebeb vardır mutlaka. Burada zaten yönetim eleştirilebiliyor. En güzel tarafı bu. Çoğu sitede böyle bişey olmaz. Ama burda bulunuyorsak kurallara uyacağız.
Ben themaniac arkadaşımızın kendisinede söylemiştim. e-ticaret ve itibar puanlarına çok takıntılıydı. Her konuya yorum yazarak, ona güvenmeyin bana güvenin diyordu resmen. Buda doğru değil bence. Umarım döndüğünde bu özelliklerini değiştirir. Allah herkesin rızkını verir mutlaka.

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yönetim isterse herkesi banlar, yapılabilecek bir şey yok maalesef..

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Böylesi konular daha önceden de gündeme gelmişti,

Yönetimin elbette forumdakileri banlama yetkisi vardır ama banlarken bir açıklama yapsalar bence çok daha iyi olur.

X

Xman

Misafir
Yönetim isterse herkesi banlar.

:hönk::eek:ha::hihi::peh::':)mad::dans:

Bigün yine böyle maç yapıyoruz, baktım uzaktan esmer kavruk bir adam beni izliyor, neyse maç bitti bu adam geldi kendini tanıştırdı, kim? PELE, dedi pazartesi gel Brezilya milli takımında başla :D

Yok artık, bizde abarttık ama çikolatsını abarttık birazda kekini kabarttık hepsi bu kadar.

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
:hönk::eek:ha::hihi::peh::':)mad::dans:

Bigün yine böyle maç yapıyoruz, baktım uzaktan esmer kavruk bir adam beni izliyor, neyse maç bitti bu adam geldi kendini tanıştırdı, kim? PELE, dedi pazartesi gel Brezilya milli takımında başla :D

Yok artık, bizde abarttık ama çikolatsını abarttık birazda kekini kabarttık hepsi bu kadar.

Banlayamaz mı hoca? Elleri mi varmaz? Yoksa buna aksi bi yasa mı var? :)

X

Xman

Misafir
Banlayamaz tabi, canı istedi diye her önüne geleni banlarsa kendi bindiği dalı keser, bu forumun yöneticileri bu kadar sorumsuz ve lakayıt insanlar değil. Birini banlıyorlarsa vardır elbet bir nedeni, haaa bunu paylaşırlar paylaşmazlar orasını bilemem ama kimse kafasına göre adam banlayamaz burada...

gokhan saglam

Yazılımcı
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Böylesi konular daha önceden de gündeme gelmişti,

Yönetimin elbette forumdakileri banlama yetkisi vardır ama banlarken bir açıklama yapsalar bence çok daha iyi olur.

Arkadaşa katılıyorum banlanan kişiler hakkında bilgi verilse aslında iyi olur. Çünkü burda banlanıp sonradan kişiyle msn'!den yazmaya devam edebilirler kişi farkında olmadan.

themaniac arkadaşımdan ikrahosting'in türkiye temsilciliği aldım satışlara başladım sorunda yaşamıyoruz. Hiçbir sıkıntı yok müşterilerimizde memnundur. Sayesinde bir yerden para kazanmaya başladım teşekkür ederim themaniac

Saygılar...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
Banlama yetkileri yokmu elbette var. Ama neden banlasınlar. xman in dediği gibi bindiği dalı kesmek olur bu. Burası Türkiyenin en iyi 100 sitesi arasındaysa bunda, yöneticilerin olduğu kadar bizlerinde rolü var. Ama her banlanan kişinin arkasından, neden banlandı diye konu açılırsa olmaz tabiiki. Ama bazı sitelerde görmüştüm. Ayrı bir bölüm vardı. Banlanan üyelerin, ne kadar süreyle ve ne için banlandığı yazıyordu. Öyle bir bölüm açılırsa sanırım herkes rahatlayacak. Yönetime bir öneri :)

Derecho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Banlayamaz tabi, canı istedi diye her önüne geleni banlarsa kendi bindiği dalı keser, bu forumun yöneticileri bu kadar sorumsuz ve lakayıt insanlar değil. Birini banlıyorlarsa vardır elbet bir nedeni, haaa bunu paylaşırlar paylaşmazlar orasını bilemem ama kimse kafasına göre adam banlayamaz burada...

Emin ol ki çok sorumsuzlar.. :) (Tabi hepsi değil)
Ve kafasına göre olmasa bile, işine gelmezse bir şeyi bahane edip banlar, aynen adsense gibi..

UykusuzNagme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Yani kimsenin kimseye Karışmaya hakkı yok özgürlüğü bidir.Ha,bangurban olduğum yöneticilerinden gelebilir Amma;Lakin Ki Öyle Değildir!

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Forum Yönetiminden bir arkadaş bu konuya baksa çok iyi olacak :)

Zamanında bu banlanma olayları ile ilgili bir konu açmıştım; banlanan üyelerin neden banlandıklarına dair bir bölüm açılmalıdır demiştim ama Yönetim kabul etmedi oysa ki o bölüm açılsın ki banlanan kişilerin neden banlandığını bizde bilelim ve ona göre hareket edelim.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
"Themaniac Sevenlerine" , birisinin , hayattan değil, al tarafı iyinetten banlandığını, annenin 3 yaşında çocuğuna anlatır gibi anlatması lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5