zeynelkoc' Alıntı:chatturk karıştırıyorsun ben hiç oha filan demedim ya 40 oldu bunu diyorum hala anlamadın : )
Aklımda öyle kalmış, ne desen değişmiyor
zeynelkoc' Alıntı:chatturk karıştırıyorsun ben hiç oha filan demedim ya 40 oldu bunu diyorum hala anlamadın : )
bunu nasıl yapıyoruz ya ?elmasgunes' Alıntı:Zeynel, sitenin sedoda satmak istiyorsan, siteyi kapatmak zorunda değilsin. Web sitesi olarak ekle siteni sedoya. Sana bir sayaç kodu vereceklerdir. Bu sayaç kodunu sitenin bir yerine eklersin. Böylece hem siten çalışır, hem de satmaya uğraşırsın sedo üzerinden.
Sana Tek Bir Cümle :uslanmaz' Alıntı:ARKaDaS,
sen nesinki ? cismin nedir, tecrüben nedir, bilgin nedir, sahip olduğun nedir, eğitim durumun nedir, IQn kaçtır da benim kapasitemin yetmeyeceği şeye senin kapasiten yetecek.
10.000 euro ya o siteyi senin gibi fazla kapasite sahipleri alır. 2 ay sonra da elinizde patlar. Sen gelirken ben dönüyordum.
Türkiye de yok böyle birşey. Kimse 10.000 euro ya mp3 sitesi almaz.
ARKaDaS' Alıntı:Sana Tek Bir Cümle :
ARKaDaS Senin güttügün koyun kadar, çoban dürtmüş birisidir.
Hey Sen Ufaklık ; adını, sanını bilmene gerek yok zaten. Balta Sapı'nın tekisin. Fazlasını beklemiyorum zaten..uslanmaz' Alıntı:ucuz, çocukça laflar... adını sanını duymadığım, uyduruk siteleri olan, bir baltaya sap olamayacak birisin.