eminmisin öyle yazacağımızablade78' Alıntı:onlara şöyle yaz:ARE YOU DOING THE PAYMENT?
I REQUESTED WITHOUT PAYING.I COULD NOT TAKE THE CONDITION FROM YOU THE PAYMENT!!!
![]() |
![]() |
eminmisin öyle yazacağımızablade78' Alıntı:onlara şöyle yaz:ARE YOU DOING THE PAYMENT?
I REQUESTED WITHOUT PAYING.I COULD NOT TAKE THE CONDITION FROM YOU THE PAYMENT!!!
ben yeni mail gönderdim ödeme almak için olumlu yada olumsuz yanıtları buraya yazacağımSLiM_BoY' Alıntı:Ödeme alan var mı ?![]()
ne sitesi bu ??blade78' Alıntı:teşekkürünü geri alsanda senden rica etsem şu siteye üye olurmusun benim için böylece ödeşmiş oluruz..
http://www.croatianmailbox.com/?r=blade78
ARE YOU DOING THE PAYMENT?
ne o yoksa tunka metin çeviricdemi cecirdin sen ingilizce biliyormusun da konuşuyorsun .çok bilmiş kişiAngelo' Alıntı:Bir kere bagirarak yaziyorsun (caps-lock) ve ne anlattigi anlasilmiyor orada. doing payment diye birsey yok. ikinci cumle ben ödeme yapmadan istedim.. ucuncu cumle ben bu durumu alamam sizden, ödeme.
Ukalalik olsun diye degil de su sekil bir mail ile para filan alamaz, biraz gulerler, hintli filan deyip odemezler..
DO YOU KNOW ENGLISH ?Angelo' Alıntı:Bir kere bagirarak yaziyorsun (caps-lock) ve ne anlattigi anlasilmiyor orada. doing payment diye birsey yok. ikinci cumle ben ödeme yapmadan istedim.. ucuncu cumle ben bu durumu alamam sizden, ödeme.
Ukalalik olsun diye degil de su sekil bir mail ile para filan alamaz, biraz gulerler, hintli filan deyip odemezler..
pm gönderdimprogramcim' Alıntı:yaa arkdaslar bunu nasil kullanicaz..
siteye kod fln koyucakmiyiz ben cnk ole bisi goremedim de yardimci olursaniz sevinirim
Angelo' Alıntı:Ben Ingilizce biliyorum, sen Turkce biliyor musun? Bilmemek veya yanlis yapmak ayip degil, ayip olan uyaran kisiye sen pislik atiyorsun sen biliyor musun demek.. Kendini komik duruma dusurme su asagida yazdigin, sozlukten cekilip yanyana yazilmis kelimelerle.
ARE YOU DOING THE PAYMENT?