Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben anlamıyorum gerçekten. Tüm başlığı okudum. Ödeme almamışsınız, Nasıl alınacağını dahi bilmiyorsunuz. Peki neye? kime? güvenerek bu konuyu açıp öneriyorsunuz insanlara. Ben bu tip işler yapmıyorum ama yapanlara sağladığınız kötü tecrübeden başka bir şey değil.
Yanlış anlaşılmasın kimseye bağırdığım çağırdığım yok ama uçurumdan atlarken yandaşa ihtiyaç olmadığı gibi yandaş aramanında büyük hata olduğuna inanıyorum.
allah cinbabaya reklam verenlere sabir versin 3-4 günlük reklam yayinlamissin hemen istiyosun bekle biraz
65 cevapli bi konu dikkatimi çekti baktim. resmen chat sayfasina dönmüs 2-3 kisinin kisa kisa konusmalari neyse dikat cekmeyim kolay gelsin
bu site payse.com gibi ya sitenize bir tane iframe ve reklam script'i bulun. her girişte kelimeleri değişik değişik ekleyip js ile 2 saniye sonra link'e bağlatın bak beleşten para..
Her yolu denedim nasıl kazanırım diye. Para odedigim sitelerde oldu ama sonunda ne kazandım, hicbirsey.. :ağla:Bir tane site buldum ve gercekten kazandırıyor. Site uye olmadan once paypal hesabı acın. Ondan sonra siteye ucretsiz uye oluyorsunuz. Bu sitede tek yapmanız gereken reklamları tıklayıp 30 saniye beklemek. Bir reklama tıklama 1 dolar kazandırıyor. En az 38 reklam oluyor ve bir gunde toplam 38 dolarınız oluyor. Uye olurkende 5 dolar veriyor. Dilerseniz uyeliginizi yukseltebilirsiniz ama bu kısım paralı işte. Benden tavsiye kesinlikle denemelisiniz..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.