İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

tık başı 0.8$

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site tekrar aktif ama affLiate faLan göremedim..

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hacılar öedeme falan yapmaz bu site, boşuna kasmayın, bi kere direkt link veriyo, hile yapması çok kolay, adamlar olayın farkında,

yine de arada bi sus payı veriyo olabilirler

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben anlamıyorum gerçekten. Tüm başlığı okudum. Ödeme almamışsınız, Nasıl alınacağını dahi bilmiyorsunuz. Peki neye? kime? güvenerek bu konuyu açıp öneriyorsunuz insanlara. Ben bu tip işler yapmıyorum ama yapanlara sağladığınız kötü tecrübeden başka bir şey değil.

Yanlış anlaşılmasın kimseye bağırdığım çağırdığım yok ama uçurumdan atlarken yandaşa ihtiyaç olmadığı gibi yandaş aramanında büyük hata olduğuna inanıyorum.

onurcakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
allah cinbabaya reklam verenlere sabir versin :) 3-4 günlük reklam yayinlamissin hemen istiyosun bekle biraz
65 cevapli bi konu dikkatimi çekti baktim. resmen chat sayfasina dönmüs 2-3 kisinin kisa kisa konusmalari neyse dikat cekmeyim kolay gelsin ;)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
GeneraL' Alıntı:
PR si 0 güvenemedim ben :)

Parked pr 2, ödeme yapıyor, ne alakası var pr ile ?

Adam isterse, pr 6 olan 1-2 siteye text koydurur, cebinden az birşey çıkar, pr 5 yapar misal, kazıklar yine.

thereX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu site payse.com gibi ya :D sitenize bir tane iframe ve reklam script'i bulun. her girişte kelimeleri değişik değişik ekleyip js ile 2 saniye sonra link'e bağlatın :D bak beleşten para..

R

RevenuE

Misafir
her 30 tık ta 1 bedava üye cıkarsanda ödemez adamlar 24$ mı vericek bedava üye başı , paralı üyeliklere verilen 5-10$ zaten ortalama piyasada :)

sebnem7

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her yolu denedim nasıl kazanırım diye. Para odedigim sitelerde oldu ama sonunda ne kazandım, hicbirsey.. :ağla:Bir tane site buldum ve gercekten kazandırıyor. Site uye olmadan once paypal hesabı acın. Ondan sonra siteye ucretsiz uye oluyorsunuz. Bu sitede tek yapmanız gereken reklamları tıklayıp 30 saniye beklemek. Bir reklama tıklama 1 dolar kazandırıyor. En az 38 reklam oluyor ve bir gunde toplam 38 dolarınız oluyor. Uye olurkende 5 dolar veriyor. Dilerseniz uyeliginizi yukseltebilirsiniz ama bu kısım paralı işte. Benden tavsiye kesinlikle denemelisiniz..

link: http://www.getrichptc.com/?r=sebnem :hihi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.