İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklama başına ödeme yapan şirketler.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar kitapyurdu ve jpds dışında , güncel , tıklama başına ödeme yapan yerli yabancı şirketler bulduysanız lütfen haber verin. eskilerden hayır yok. Türkiye'ye kapadıklarından beri tadı tuzu kaçtı herşeyin.

bu arada updated.com reklamı yapan arkadaşlar; updated büyük miktarda kazık atmış yabancı webmasterlara. yabancı forumlarda yazıyo. ben de bi süre yaptım ama olcak gibi değil. çakallık yapıyolar.

ödeme aldıklarınız yazarsanız seviniriz.

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm

slm arkadaşım,1 ay üzerine forumdaki mesajlara yeni bakmak nasip oldu,tr. dediğin sponsorlar haricinde kullanılan pek sponsor yok,tıklama ile para kazanmada kısa sürede ödenip ödenmediğini anlaman için limitini kısa sürde doldurman lazım,bunun içinde yabancı sitelere reklam vermen lazım,bu şekilde ödeyip ödemediğini anlaya bilirsin.ben genelde clickmemoney'de veriyorum 1000 tıklama 0.75$ fena değil,ama bunu jpds'e kullanmanı pek tavsiye etmem,jpds'de inan ki ay sonuna kadar doldururum deyip pek uğraşmadım ama tıklama sayısı artınca oranı 2 cent'ten 0.14 e kadar düşürdüler ve 50$ olmasına 2$ kaldığından bu ay dolmadı.ve hesap bölümümün üst tarafında bir mesaj belirdi,sizin sitenizin hti kaliteli,eğer tıklama oranının düşmemsi için jpds'nin diğer sponosrlarınıda kullanınız şeklinde(bunlar müstehcen içrikli olduğundan kullanmak istemiyorum).neyse inat ettim 10$ gitse bu ay dolduracağım,diğer sponsorlara gelince ,kimse boşa para vermek istemez bunun için sitelerin bir çoğu avrupa vs.gelişmiş ülkelreden gelen traffikleri kabul ediyor,uzakdoğu,ortaasya afrika ve tr. bunları kabul eden az ayıda sponsor var,kimi siteler bu bölgelerden üye ahi kabul etmezken,kimileri sadec traffik kabul etmiyor ama sitenin yabancı traffiği geçerli ülkeleren olunca tıklamalrın sayılır,Tıklama sponsorlarından para kazanman için güzel içerikli en azından tasarımı iyi ve ing. bir siten olması ve iyi bir yabancı hitinn olması şart,ne kadar uğraşıran uğraş ama gene avrupa ve amerikadaki webmaster laran pek fazla kazanabilecğinizi zannetmiyorum,örn;internetten alışveriş olayı avrupa ve amerikada çok yaygın,ve bir çok insab internet üzerinen alışverişini yapıyor,bu alışveriş sitelerinin bir çoğu da tabiiki satış ürünlerinin tanıtımını ve satışını iyi şekilde yabpabilecek kendi ülkesindeki iyi siteler reklam verecektir.Şu anda yabncı tıklama sponsoru sayısı bir çok ama tr. kabul edenler 5 parmağı geçmez.bu konuda yaz yaz bitmez,zaten herkes bu konuda hemfikir,uzun bir süredir buralarda değildim,pzt. akşam 20-04 arası msn'deyim,eğer benimle görüşmek isteyen arkadaşlar lursa bu vekitte görüşebiliriz,herkese selam,,,,,,
msn:[email protected]

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısın

bu konuların hepsinden haberdarım. ayrıca bunlar için çözümlerim de var.

Ama benim asıl sormak istediğim Türkiye'ye ödeme yapan YENİ şirketler bulabilenler var mı ?

Bu arada JPDS gerçekten insanı deli ediyor. Benim tıklama oranım 0,47 ye düşmüş durumda. bi ara 0,21 e düşmüştü. ilk günlerde günlük 2 dolara kadar kazanıyodum. sonra fazla çoğul olduğundan azaldı tabi. ayrıca müstehcen reklam yapmak da sitelerin karizmalarını düşürdü. şimdi sadece link reklamını yapıyorum JPDS'in . banner kadar etkili olmasada sitelerin karizmasını çok fazla düşürmüyor.

H

Hisset

Misafir
updated.com'u ayin 1. koydum siteme suana kadar 130$ olmustu bu gun sabah girdim | ALERT: Your clicks are being reviewed. | yaziyor... hitimin yuksek olmasindan dolayimidir anliyamadim 1-2 gun sonra bakalim ne olucak.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben söyleyeyim, bardağını hazırla soğuk su geliyorrr!

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
updatedsucks.com

updatedsucks.com bu site tamamen updated.com'dan ödemesini alamayan bir webmaster tarafından kurulmuş. sitede tıklama başına ne kadar ödeme alması gerektiği fakat ödemelerin zamanı geldiğinde updated.com'un işi nasıl yokuşa sürdüğü anlatılıyor. o kadar çok para alacağı var ki adamın içine oturmuş yani. istatistiklerinin screenshotları var. çok kazanmış. tabi sonuç oalrak karşılğını alamamış. ve bu şekilde parasını alamayanların tartışıp durduğu bir forum sitesi.

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkdaşlar rica etsem bu jpds adlı siteyle ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz ? ödeme yapıyolar mı? veya şimdiye kadar alan var mı ?

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tılama başına 1,2 cent olarak başlıyorsun fakat sitenin gönderdiği kaliteli ziyaretçilere göre oran değişiyor (yani azalıyor) . Refferal sistemi var.
Diğer sitelere göre biraz güvenilir gözüküyo ama emin değilim.

kontrol panelinden birkaç örnek :

ilk örnek jpds'e başladığım ilk günlerde bir günlük gönderdiğim tekil ve çoğul. oran 0,56. günlük kazanç 1,66 $ . ama sitemde banner kullandığım için yüksek oranda tıklama var.

2004-06-12

887

297

0.56

1.66

ikinci örnek bu ayın dördündeki günlük gönderdiğim tekil ve çoğul ziyaretçi. Ancak artık sadece tek satırlık text link kullanıyorum. Dolayısıyla tıklanma oranı üçte bir %66 azaldı.

2004-08-04

122

104

0.58

0.60

denemeye değer.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genel olarak bir toparlama yapmak istedim;

Sadece yabancı dildeki sitelerinize reklam veren sposnorlar:

Google - Adsense : sitenizle ilgili reklam veriyor. her yerde bir numara. güvenilir.

fastclick : fazla söze gerek yok.

Cj : gurbetçilerimiz ve yurt dışında hesabı olanlar için çok uygun.

Türkçe Sitelere reklam veren sponsorlar :

kitapyurdu.com : güvenilir. aylık 20-30 milyon civarı kazanmanız mümkün.

JPDS : güvenilir deniliyor. kaliteli ziyaretçiyi önemsiyor. absürt.

Bride.ru : rusya'dan hatun sitesi :) anladığım kadarıyla sadece doğu ülkelerinden gelen tıklamalara ödeme yapılıyor. ödeme oranı çok yüksek.

Updated.com : bu siteyi kullanan bir kaç güvenilir yerli site gördüm ancak güvenilir olmadığı hakkında çok yazı okudum. okuduklarımdan sonra bıraktım. ama ödeme oranı gerçekten yüksek . denenebilir aslında. sitenize populer sözcükler ekliyorsunuz ve tıklandığında updated.com'da arama yapılmış oluyor. eğer sizden giden ziyaretçi arama sonuçlarındaki sponsorlara tıklarsa kazanıyorsunuz. istatsik sistemi real time'a benzemiyor.

!!! hostbul.net : çek alan görmedim. zaten kapanmış.!!!

şimdilik kolay gelsin... lütfen bulduğunuz yeni siteleri ekleyiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.