slm
slm arkadaşım,1 ay üzerine forumdaki mesajlara yeni bakmak nasip oldu,tr. dediğin sponsorlar haricinde kullanılan pek sponsor yok,tıklama ile para kazanmada kısa sürede ödenip ödenmediğini anlaman için limitini kısa sürde doldurman lazım,bunun içinde yabancı sitelere reklam vermen lazım,bu şekilde ödeyip ödemediğini anlaya bilirsin.ben genelde clickmemoney'de veriyorum 1000 tıklama 0.75$ fena değil,ama bunu jpds'e kullanmanı pek tavsiye etmem,jpds'de inan ki ay sonuna kadar doldururum deyip pek uğraşmadım ama tıklama sayısı artınca oranı 2 cent'ten 0.14 e kadar düşürdüler ve 50$ olmasına 2$ kaldığından bu ay dolmadı.ve hesap bölümümün üst tarafında bir mesaj belirdi,sizin sitenizin hti kaliteli,eğer tıklama oranının düşmemsi için jpds'nin diğer sponosrlarınıda kullanınız şeklinde(bunlar müstehcen içrikli olduğundan kullanmak istemiyorum).neyse inat ettim 10$ gitse bu ay dolduracağım,diğer sponsorlara gelince ,kimse boşa para vermek istemez bunun için sitelerin bir çoğu avrupa vs.gelişmiş ülkelreden gelen traffikleri kabul ediyor,uzakdoğu,ortaasya afrika ve tr. bunları kabul eden az ayıda sponsor var,kimi siteler bu bölgelerden üye ahi kabul etmezken,kimileri sadec traffik kabul etmiyor ama sitenin yabancı traffiği geçerli ülkeleren olunca tıklamalrın sayılır,Tıklama sponsorlarından para kazanman için güzel içerikli en azından tasarımı iyi ve ing. bir siten olması ve iyi bir yabancı hitinn olması şart,ne kadar uğraşıran uğraş ama gene avrupa ve amerikadaki webmaster laran pek fazla kazanabilecğinizi zannetmiyorum,örn;internetten alışveriş olayı avrupa ve amerikada çok yaygın,ve bir çok insab internet üzerinen alışverişini yapıyor,bu alışveriş sitelerinin bir çoğu da tabiiki satış ürünlerinin tanıtımını ve satışını iyi şekilde yabpabilecek kendi ülkesindeki iyi siteler reklam verecektir.Şu anda yabncı tıklama sponsoru sayısı bir çok ama tr. kabul edenler 5 parmağı geçmez.bu konuda yaz yaz bitmez,zaten herkes bu konuda hemfikir,uzun bir süredir buralarda değildim,pzt. akşam 20-04 arası msn'deyim,eğer benimle görüşmek isteyen arkadaşlar lursa bu vekitte görüşebiliriz,herkese selam,,,,,,
msn:
[email protected]