İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tıklayın yardım edin :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet tıklayıp yardımcı olacakmışsınız. ayıp ya ve bu site için atılmak için davetiyedir bence sahibi bu mesajı okuyorsa bence kaldırsın onu yoksa atılır sonra az-çok kazancından olur bendne uyarması sahibi uyup uymaması ona kalmış bişi.

http://www.ilkdefa.com/

pop-up acılıyor acılmaynlara direk link vereyim.

http://www.flort.net/reklam.htm

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfada adsense reklamlarından başka toplistler falanda var ama yazı falan olmadigi icin genel hizmet reklamlari cikmis zaten
yasal olmayan bir is yapiyosun en azzindan onu tam yap
her sekilde beceriksiz bir arkadas

E

Ekze

Misafir
Iyi yapıyor afferim kendisine.
O çatır çatır paraları yerken siz burada site araştırmaya devam edeceksiniz.

E

Ekze

Misafir
:) Kendimden biliyorum. Simdi Yapı Kredi / Sultanbeyli şubesine damlamak üzere 2000 küsür $.
Gelsin çatır çatır yiyeceğim :) Hatunu alıp pc karsısına gecip su mesajlarınızı gostereceğim :)
Bak diyeceğim çok kasıyorlar ama seninle bu mekanda, şu vaziyette bulunmama engel olamıyorlar :)

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ekze' Alıntı:
:) Kendimden biliyorum. Simdi Yapı Kredi / Sultanbeyli şubesine damlamak üzere 2000 küsür $.
Gelsin çatır çatır yiyeceğim :) Hatunu alıp pc karsısına gecip su mesajlarınızı gostereceğim :)
Bak diyeceğim çok kasıyorlar ama seninle bu mekanda, şu vaziyette bulunmama engel olamıyorlar :)

sen filistinli ömerin hikayesini biliyormusun ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@ekze: o paranın kat ve kat fazlasının bir süre senden çıkacağını düşünmeden bunu yapabilirsin, ama başına türlü felaket gelince anlarsın o zaman kızı da damlayı da. eden bulur.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekze , konunun seninle alakası yokken neden böyle mesajlar atıyorsun. 1 senedir çatır çutur yiyorsun paraları hergun okuyoruz forumda iyi ye afiyet olsunda forum kullanıcıları ne yapsın kızla yediğin paraları onu cozemedim ? Ben hile yapıyorum kızla yiyorum , siz salaksınız yapmıyorsunuzmu demeye getiriyorsun.

burdaki insanlar bilmiyor diymi hile yapmayı ? Sen kazanıyorsan bu insanlar sayesinde kazanıyorsun. 1000 kisi calıssa adsense ile türkiyeden. 1000 ide yapsa 2 gün sonra şutlarlar. Ama arada cıktıgı icin idare ediyor adamlar.

Eğer sen hile yaptıgın icin akıllı , burdaki insanlar yapmadıkları için salaksa .. bütün forum salak.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
crawler' Alıntı:
ekze , konunun seninle alakası yokken neden böyle mesajlar atıyorsun. 1 senedir çatır çutur yiyorsun paraları hergun okuyoruz forumda iyi ye afiyet olsunda forum kullanıcıları ne yapsın kızla yediğin paraları onu cozemedim ? Ben hile yapıyorum kızla yiyorum , siz salaksınız yapmıyorsunuzmu demeye getiriyorsun.

burdaki insanlar bilmiyor diymi hile yapmayı ? Sen kazanıyorsan bu insanlar sayesinde kazanıyorsun. 1000 kisi calıssa adsense ile türkiyeden. 1000 ide yapsa 2 gün sonra şutlarlar. Ama arada cıktıgı icin idare ediyor adamlar.

Eğer sen hile yaptıgın icin akıllı , burdaki insanlar yapmadıkları için salaksa .. bütün forum salak.

+1905
Biz Bilmiyormuyuz Popup Sayfa Açıp oraya Adsense koymayı ?
Question: Neden Yapmıyoruz ?
Answer: Honest To Be..

S

sss

Misafir
Gamend' Alıntı:
+1905
Biz Bilmiyormuyuz Popup Sayfa Açıp oraya Adsense koymayı ?
Question: Neden Yapmıyoruz ?
Answer: Honest To Be..
Süper english kutluyorum seni dude hata hata. Erhan 100 kere dedim ne kazanç yaz ne konus ne bisi yap hala devam ediyosun üzdümü salla gitsin o seni evde uyuyor zannetsinnnn. :p

E

Ekze

Misafir
crawler : Seni severim. Ben buraya şu hile yapmış, bu hile yapmış diye yazan kişileri sevmiyorum. Kazancımıda hile yaptığımıda söylüyorum. Yapmayan adam salakmı tartışılır ama, hile yapanları sırf popularitem artsın diye buraya yazanların salak olup olmadıkları tartışma konusu bile olamaz.
Gamend : Seni dikkate almıyorum zaten. Hiç bir zaman benim seviyeme ulaşamayacaksın. Çünkü senin 1 kademe yükselişine karşılık ben 10 kademe yükseliyorum. Ve benden minimum 50 kademe geride başladın.
(Popup açarsın veya açmazsın. Beni ilgilendirmez. Benim pop açmam birilerine batıyorsada batmaya devam etsin.)
sss : Mucx. Çocuklar eğlensin :) Ben çok eğleniyorum.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu hile hurda mevzusu cok uzadı forumlarda. Burda konusularak bir cozum getirilmediği anlasıldı nede olsa , sikayetci olan arkadaslar farklı yollardan haklarını isterlerse savunur isterlerse savunmaz , yoksa burada isimlerini vererek hile yapanların sitelerinde görünüm-tıklama oranlarını düşürmekten başka yapılacak bir şey yok..

R

Radyoblue

Misafir
Bakiyorum da webmaster arkadaslarin yapacak isi gücü kalmamis kim ne yapiyor nasil para kazaniyor,kazaniyorsa hilemi yapiyor diye arastirmalara girmis.Birakin bu coluk cocuk ayaklarinida büyüyün biraz.Arkadasim var bir tane deli gibi hile yapiyor,4-5 bin dolar aliyor kendi gözlerimle gördüm,ama adam isini garantiye almis 4 tane hesabi var.Birakin bu isleri yaw,kim ne ederse etsin.

E

Ekze

Misafir
Radyoblue' Alıntı:
Bakiyorum da webmaster arkadaslarin yapacak isi gücü kalmamis kim ne yapiyor nasil para kazaniyor,kazaniyorsa hilemi yapiyor diye arastirmalara girmis.Birakin bu coluk cocuk ayaklarinida büyüyün biraz.Arkadasim var bir tane deli gibi hile yapiyor,4-5 bin dolar aliyor kendi gözlerimle gördüm,ama adam isini garantiye almis 4 tane hesabi var.Birakin bu isleri yaw,kim ne ederse etsin.
O arkadasın eğer ben değilsem, selam söyle kardeşime :)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Radyoblue' Alıntı:

insanların işi gücü yok onlarımı takip ediyor ? neden işi gücü yok bunu düsündünmü hiç. Hile yüzünden sayısı belli olmayan sponsorun türkiyeye attığı ban yüzünden işi gücü yok. Aylık 60-70 milyona bu yüzden insanlar popup acmak zorunda kalıyor , cok cuzi miktarlara reklam alıyorlar.. Cunku yurt dısı kapalı türk webmaster'ına. Bir sedo vardı gitti şimdi bir tek adsense kaldı. Oda türk reklamların ne kadar kazandırdıgı malum zaten.. aslında malum olan şey bu hızla giderse hile olayı adsense in kalmayacağı..

R

Radyoblue

Misafir
Sevgili dostum crawler(seni severim ;) bilirsin)

Google sedo medo gibi yada buna benzer sponsorlar ile karsilastrilamaz.Google adsense hic bir zaman genelleme yapmaz,yapmaz cünki ufak bir kurulus degil,a dan z ye herseyiyle tam bir profösyonel.Onun icin google dan kim ne yapiyorsa yapsin,bensikayet edelim filan diyenlere cok kiziyorum.Giren ne cikan ne.Tamam herkez baskalari hile yapinca adsense nin kendilerini de toptan atacagini saniyor ama durum öyle degil.Ya cok icten söylüyorum yapin yapabildiginiz kadar hileyi,yedek hesabiniz da olsun.Hilesiz 1000 dolar kazaniyorum diyen varsa 1000 dolarda benden her ay.Cünki yok :D

sevgiler

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banka dekontunu gösterip ispatlarsam 1000 doları vermeyen ne olsun :D

R

Radyoblue

Misafir
selam

Top smilesi yokki :) Ploop cugum sen ayrisin uhaha,sen diyosan dogrudur.Ama ben böyle dedim diye bende kazaniyorum diyenler olur tabi :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.