Merhaba arkadaşlar yönetimin vermis oldugu kararla toplist kalmıs.. yönetime neden kaldırdın deme hakkımız yok.. 1-2 arkadas konu acmıs yönetimdeki arkadaşlar saçma bişeydi deyip geçmişler zaten yeni mesajlar onun işlevini yapıyo ne gerek demişler.. desinler de bu bölüm söz sende bölümü ve simdi söz bende toplist kalktı kalkalı valla forumdan sogdum google corum da 1. sırada yer imi 10 dakkada bi girer son konulara bakar cıkardım simdi yeni mesajlara tıklandıgında up uzun bi liste.. foruma girmek gelmiyo ya icimden.. yönetimden bi istegim ricam.. tabi mümkünse.. forum.iyinet.com/toplist seklinde bari kalsada girip ordan baksak.. cidden bu sekilde icim kararıyo siteye girdikce.. )
Dip dip Not: Yönetimden arkadaşlar neden açtın konu kapatılmıştı diyebilirler.. haklıdırlar ama söz bende oldugu icin rahatca dile getirmek istedim harbiden icim bunaldı..:ağla::ağla::ağla:
eh:
Dip dip Not: Yönetimden arkadaşlar neden açtın konu kapatılmıştı diyebilirler.. haklıdırlar ama söz bende oldugu icin rahatca dile getirmek istedim harbiden icim bunaldı..:ağla::ağla::ağla: