Tr lokasyonlu vps almak istiyorum. Başlangıç için çok yüksek konfigürasyonlara ihtiyacım yok. Asp ve php desteklemesi yeterli. Tekliflerinize göre en uygununu alacağım. Hemen teslim olması ve referanslarınız ucuzluktan daha öncelikli tercihimdir.
Teşekkürler marissoft. Hostcinine mail attım 1 gün sonra cevap verdiler. Hala da teklif verecekler. Diğerinde ise panel yok. Zaten hiçbir bilgim yok yönetim konusunda bayiye yöneleyim en iyisi napayım.
Ben hosting işinde pek iyi sayılmam ama
Asp ve php desteklemesi yeterli demişsin her ikisinide destekleyen bir vps varmı acaba ?
hostcini.com da linux vps im var ve hiç bir sorunum yok. Tek kelime ile mükemmel yani çok iyi performans alıyorum ve hizmette çok iyi. bi kere çok anlayışlılar. Ayriyetten de çok iyi destekleri var sagolsunlar benim sitemi bile onlar taşıdı. bi mail attıımda 15-20 dk sonra cevap geliyor. Fakat sadece linux VPS var.
Windows istiyorsan www.natro.com
walla ben vps512 yi kullanıyorum içinde büyük hitli 6 sitem var. hiç kasmıyorben de hostciniden vps almayı düşünüyorum.Sen hangi ramli versiyonunu kullanıyorsun ? .Ve içinde ne türden kaç site barındırabiliyorsun ?
teşekkürler şimdiden..