Arkadaşlar
herkese çok teşekkür ediyorum (trinsanrehberi, mywedding ve iyinet)
foruma giremememin sebebi anlamadığım nedenlerden dolayı bilgisayarıma bir virus bulaşmış. Bunun 2. kişiler aracılığıylamı yoksa bir siteden mi bulaştıgını tam olarak anlamış değilim. Ve her nedense bu virüs ben forum.iyinete girmeye çalıştığımda oda benle beraber forum.iyinete saldırıyor. Bu durumda tabi forum.iyinetde benim ip me saldırı yaparak beni internetten düşürüyor. Bu böyle 2 gün sürdü tabi ben bunu sonradan öğrendim. İşin ilginç tasarfı diğer herhangi bir siteye girişte problem yaşamadım. Sadece forum.iyinet...
Neyseki şimdi bir problem yok. Yardımcı olanlara tekrar teşekkür ediyorum
Bence makinanin gercekten incelenip, saldiriyi yapan yazilimi tespit etmek gerekiyordu. Yazilimi bulursak saldiriyi yapmasi icin dosyayi bulastiranida bulabilirdik ve iyinetin gercek dusmanina ulasmis olurduk.
Eger yine banlanmadiysan ve yarin basina bu problem tekrar gelirse lutfen bu komutlari not alirmisin. Bunlari deneyip ciktilari bize yazarsan saldiri yapan yazilimi tespit edebiliriz. Yazilimida inceleyince sonuca ulasiriz.
Baslattan Calistira girip cmd yazin komut satirina dusun.
daha sonada asagidaki komutlari uygulayin.
Kod:
netstat -nb | find "70.87.55.3"
Kod:
TCP 10.5.83.114:1844 67.97.137.217:80 ESTABLISHED [COLOR="Red"]2752[/COLOR]
Kirmizi harflerle belirttigim kod calisan uygulamanin PID numarasidir, asagidaki komutu uygulayin daha sonrada cikanlari buraya post edin.
Kod:
tasklist /M | find "[COLOR="Red"]2752[/COLOR]"
Kolay gelsin.