Bölümüm Çin Dili ve Edebiyatı.
ozaman durum farklı
Valla ben İstanbul Üniversitesi İngilizce iktisat ve Açık öğretim işletme bitirdim. ayrıca şuan aynı üniversitede ingilizce iktisat masteri yapıyorum tezimi teslim etcem yakında inşallah , fakat dediğim gibi bir gün adam gibi çalıştım desem ünievrsite için yalan olur , benimkisi biraz Web tasarımı yanında ünievrsite okumak gibi bir durum oldu
mimarlık, tıp vs okuyanları saymazsak( ki gerçekten çalışıyorlar allah yardımcıları olsun) üniversite hayatında kendinizi yetiştirmek adına harcanabilecek okadar çok vakit varki, iki üniversite bitirmiş oldum aynı anda ancak bi üçüncüsüde olsa durum çok farklı olmayacaktı sınavlardan bir hafta önce başlarsın sınav bitince herşey biter...
Senin durumda mimarlık,tıp gibi kategoriye girer sanırım sanada allah kolaylık ve sabır versin çince öğrenmek basite indirgeneblecek bir durum değil birde çok güzel tercih yapmışsın günümüzde herkes geçmişin dili olan ingilizceyi öğrenmeye çalışırken sen geleceğin dilini öğrenmeye talip olmuşsun bence çok mantıklı ve geçerli bir tercih...