the_alorak' Alıntı:Bende hayırlı olsun diyorum.Tümer benim yaşadığım kasabalı zaten.(ayıptır söylemesi epey havalı ama iyi çocuktur) Umarım başarılı olur. Umarım barışçı bir yönetimle çalışır da bize de kendisini sevdirir. -Ayrıca Tümer doğuştan beri Beşiktaşlıdır nasıl öyle birşey yaptı anlamadım zaten-
the_alorak' Alıntı:Tümer doğuştan beri Beşiktaşlıdır nasıl öyle birşey yaptı anlamadım
Tesislere geldiğinde Tümer'e ilk olarak (Fenerbahçe ile görüştün mü?) diye sorduğunu anlatan Aksu, "Bana görüştüğünü söyledi. Bunun üzerine de (Sen Beşiktaş'ın kaptanısın, Fenerbahçe ile transfer görüşmesine giden bir Beşiktaş kaptanı ile görüşecek bir şeyimiz yok) dedim. Bize söz vermişti, (Beşiktaş'tan başka takımda oynamam) demişti. Ama önemli değil, yeri doldurulur. Tümer'e hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
voodoo' Alıntı:1- FB sampiyonlar ligine kalamicagi için bunu düşünüyor olamaz
2- Cok para derdiyse verirdik taraftarlar olarak
3- Tümeri Sergenden bile çok severdim...
Hiç bir futbolcu kaptanken gidemez bu takımdan profesyönellik degildir bu , sadece para ve şöhret hırsı adam eller üzerinde şu an belki hiç olamamıştı bjkde böyle bilmiyorum tam olarak ne düşünerek gitti
Tümer' Alıntı:Türkiyede Beşiktaş tan başka takımda oynamam.Bunu kesinlikle söyliyebilirim.
money money money
Tümer' Alıntı:Fenerbahçede çok iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum.Beşiktaşa gelecek sezon başarılar ve... başkada bişey söyliyemeyeciğim (çünkü tükürdüğümü bal döküp yaladım adinin tekiyim ben.para için takımımı sattım.sözümden döndüm...)