Türk Kürt kardeştir.
seçim dönemi develt biraz yoğun yeni hükümet ve cumhurbaşkanı seçilsin Tarlabaşı da temizlenir..Ama ırak taki pkk için ne gibi bir çözüm olur bilmiyorum..
Yine kaç vatan evladı kahpe kurşunlara mayınlara uğrayıp kutsal toprağa düştü.
Kardeşim burada en büyük iş Kürtlere düşüyor..Çıksın yürüsünler
"Ey şerefsiz Pkk sen kimsin ki benim devletimi bölüyorsun,senin amacının ülkeyi küçük parçalara bölüp kurtuluş savaşında yapılamayanı yapıp , vampir devletlere (başta amerika) yem etmek değil mi!"
Biz sürekli Türk Kürt kardeş derken ve ortamlarda bahsi geçince onlardan da sürekli bu fikre destek gelirken neden meydanlara dökülüp daha gür seslerini duyurmuyorlar.
Acaba bölücülüğün öncülüğünü yapanların gerçek amaçlarını göremeyenler ne kadar!! bu devirde etrafımızda özellikle yanıbaşımızda Irak ta aynı oyun oynandı şuanki hali ortada ...Yani insan görmese bile buradan ibret alır..
İşin aslı ben çok inciniyorum bizim çıkıp basbas Türk Kürt kardeş dememize karşın neden Kürtlerin sesi bu kadar az çıkar.
Yoksa amerikanın Kürtlere güzel vaatlerine mi inanırlar.Amerikanın ne kadar kan emici olduğunu ve özgürlük derken, başkalarına getirdikleri özgürlük derken ırak ı görmezler mi.