Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
way be ne sıteler varmış zaten bazıları devamlı bu işi meslek edınmış... onlar yuzunden turk webmasterlar itibar kaybedıyor başka bişi değil 50 yl çalış adamın bırısı boe bi link gorsun dıcekkı way be demek butun sıteler boyle hit sağlıyor çalıştığın 50 yıl booşuna gitsın...
acı olan şu;
adamlar bu şekilde sitelerine gelenleri, pop up ile asıl sitelerine yönlendiriyor.
sonrada hitim 20.000 oldu diyor.inanıp reklam veriyorsunuz, ne gelen oluyor ne giden oluyor.
sonrada, kimse reklam vermiyor diye şikayet ediyoruz.
bu siteler gerçekten bu sektörün yüz karaları.
adam yolunu bulmuş. google da banlamaz bunu. sonuçta belli bi kelime tekrarı lazım. 964 diye biliyorum kelime tekrarını. Google bunların hangi biriyle uğraşsın? Ama asıl önemli olan bu arayan abazalar! Türkiyede İnterneti rezil eden bu abazalar. Gerçi hoş bazı arkadaşlarımız bu abazalardan ülkeye döviz sokuyor ama Türkiyede internet kötü bir şey olarak görünüyorsa "liseli dilara" diye yazan abazalardan dolayıdır!
ya bu tür kelimelrden arama da sitesileirnin bulunması bence neden bu kadar üstüne gidiyorusunuz bu mesajan yazan 3-4 kişi hit yollarını burada açıklamak istemiyorum yani kendini sütten cıkmış ak kaşık sananlar var ama degiller işet kendileri bu işleri yapar ama başkasıalrına ha bek ben bu yoldan hit almıyorum der
Yani benim anlatmak istediğim olay bu kelimeyi dışlayıp bunalr webmaster mı diyorlar ama kendileri başka bir yöntem ile hit saglıyorlar..
kızacagını kişi asıl bu tür kelimelri arayan ve giren kişiler sapık cok ne diyelim..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5