İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Ticaretle Para Koparıyor

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:cool:

arkadaşlar bundan 4 ay önce www.siirtpazari.com web alanını ve web host almıştım geyet normal bi işekilde bu hostun açılış işlemlerini geçekleştirip sitemi yayına sokmuştum türk ticaret bana bu host ve domaini in üceti olarak msal 60 ytl demişti güya bu paket en ucuz paketti adamla r dün aban bir telefon açtılar kenan bey sizin aldığınız host ve domaini kişisel bazda yani webmaster olduğunuz için cuzi bir fiyatta size vermiştik yani genelde webmasterlere daha ucuz fiyat vermekteyiz ama bakıyoruz şimdi siteniz firma bazında yayın yapmakta ticari alış veriş sitesi yapmışsınız siteyi ya ben siirt ürünlerini ve siirt battaniyesi yöresel kilimleri fln satıyordum sitede şimdi dün tel açtılar yok siz bize 40 ytl daha göndereceksin yoksa sitenizin hostunu kapatmak zorunda kalacaz yarına kadar zaöanınız var göndermeseniz kapatacaz diyorlar böl ebir kural varmı arkadaşalr bende sitenin kapatılmamasını söledim sitenin içeriğini değiştiriyorum dedim yani dedilerki değiştitisen içeriği satışa ticarete yönelik olmassa kapatmayız tiret satış sitesi olsa kapatacaz neyse ben biu turk ticaretle çalıştığım için pişmanım size öenerim onlarla çalışmayın sakın benim ilk com lu sitem olduğu için acemiliğime geldi onlardan aldım hostu sizlerle bu olay hakkında görüşlerinizi bekliyorum :confused:

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıp küfür edebilirsin. Öyle salak bir şey olamaz. 10 mb host başbakan içinde aynı köylü mehmet içinde. Adamına göremi host yapıyorlar. Kandırmaya çalışmışlar.

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kötü bi durum ve sinirlendiğin belli.bence şöyle birşey yap, aldığın hostun sütesi bitene kadar siteni "satmaay yönelik" değilde, "sattığın ürün hakkında", siirt hakkında bilgi vermeye yönelik yap, ne biliyim siirt'teki pazarları tanıt.bu süre içindede başka yerden host alıp, bir başak site yapıp, ürün sattığın siteni burda devam ettir ve turkticaret'teki sitende, bu satış yaptığın sitenin reklamını yap.turkticaret'teki host'unun süesi dolduğunda eğer satış siteni koyduğun host'tan menun kalırsan ordan host alıp bu tanıtım sitenide oraya koyarak yayınına devam et veya bu domainide direk satış yaptığın sitene yönlendir.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunlara hiç gerek yok. 40 YTL yi neyin karşılığı olarak istemişler. Onu öğren..

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya varya bardağı taşırdılar onlara yakında buyuk bir saldırı yapacam başım belaya girecek ama işte şeytan dürtüyo başımı belaya sokmak istemiyrum:(

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklıyken, haksız duruma düşersin. Ben böyle birine yardım edemem kusura bakma..

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani ben tek değilim birlmeyen bir sürü insan var allah bilir o insanlarldanda ne kadar koparıyorlar oysa ben webmasterim işi bildiğim halde adamlar bizi madur duruma düşürüyorlar yani düşünün türkiyede bir çok firma şirket bu turkticaret.netle çalışıyor onları allah bilir nekadarmasrafa sokmuşlardır abuk subuk bahanelerle

E

European

Misafir
Turkticaret.net...bunları var ya..kazığa oturtacaksın..

Bu firmanın sahibi nasıl parayı buldu..merak edenlere anlatabilirim..

Devletten " ususüz kredi " aldılar..Küçük Ölçekli firmalara verilen bütün kredileri kendi hesaplarına aktardılar..
..
böyle bir zihniyet şu an ticaret yapıyor..

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
türk ticaret extra para isteyemez böyle birşey olmaz olamaz arkadaşım ama domain alırken site kurallari diye birşey olması lazım orayı mutlaka okumalısın eğer orada böyle birşey yazmıyorsa senden beş kuruş para alamazlar hatta dava bile edebilirsin ama böyle birşey varsa baska hosta geç

H

hedefturan

Misafir
Merhaba

Bu hostcular kazı9klamak için yer arıyorlar...

Ben 250 MB alan, yurt içi serverlar, sınırsız mail, sınırsız subdomain, plesk 7.5.3 türkçe kontrol paneli ve türkçe maillerde, ANET'te barındırılan serverlarımda, yıllık 80 ytl ye veriyorum. 100 MB , 50 ytl...

Üstelik çok sağlamda referanslarım var

mutluinsaat.com.tr , sefasigorta.com , beyazlarinsaat.com , ozelirfankoleji.com kizilagacyibo.net , ak-ay.net gibi vs vs vs şirketlet, kişisel web adresleri...

Şimdi siz karşılaştırın, yurt içi serverlarda benim verdiğim özellikte kaç fırma aynı fiyata veya daha ucuza veriyorlar.

Herkes insan kazıklamak üzerine kurmuş düzenini.

msn: [email protected]

MuZikCalaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaklaşık bir yıl kadar önce turkticaret.net ten bir müşterim için host almıştım. bunların o zaman kampanyaları vardı. 1 alana 1 bedava. haliyle sınırsız alanım oldu bir tane de. bir süre sonra ben o hosta web sitemi kurdum ve yayına başladım. 1 ay sonra 8Gb lık bi BW aşımı oldu. bu ay sonunda bana 82YTL lik bir fatura çıkardılar, nedenini hala anlayamadım. güya BW aşımından oluyomuş. 3 yıldır kullandığım host firmasında hiç böyle bir prblem olmamıştı. u faturayı ödemezseniz alanınızı kapatacağız gibi bir mail yolladılar. ödemedim bende. ama alan hala aktif. ve içinden hiçbir dosya silinmedi. yani burdan anladığım sadece insanlardan para koparmaya çalışıyorlar. sakın ha bir daha orayla alış veriş yapmayın. herşey için fatura çıkarıyorlar..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Vay be bunlarda işte faturalı dolandırıcılar. hostbul daki yorumları okuyun türkticaret,remote bunlar büyük sermayeli diye gitmeyin buralara al birini vur ötekine

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
arkadaşa 800 ytl çıkardılar bu band olayından sonra domainini panelden sildiler ödemeyince

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
godaddy aylık 3.99 usd fiyatla host satıyor. (en ucuzu). Bu paraya; 5 GB disk alanı 250 GB aylık trafik 500 email veriyor. Neden çok daha düşük özelliklere sahip ve güveninirliği yeterli olmayan üstelikte daha pahalı firmalarla çalışıyorsunuz ki?

E

echo

Misafir
ozcesa' Alıntı:
godaddy aylık 3.99 usd fiyatla host satıyor. (en ucuzu). Bu paraya; 5 GB disk alanı 250 GB aylık trafik 500 email veriyor. Neden çok daha düşük özelliklere sahip ve güveninirliği yeterli olmayan üstelikte daha pahalı firmalarla çalışıyorsunuz ki?

para dıaşrıya akmasın ülkemiz kazansın dioruz ama bazen yanılanabiliniyor....

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En güzeli yurt dışından almak.Bizim ülkemizde adamlar 100mblık alanı verdiği parayı yurt dısında 10 gb alıyorsun ;)

ozcesa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haklısın aslında, fakat yaklaşık 4 yıl Türk firmalarla çalıştım. BW problemi yüzünden bir sitemi kaybettim. Halbuki Digiturkte yayın yapan bir kanal olan Technology Chanel'de bile tanıtılmıştı. Konuk olarak gitmiştim. Her neyse; Zaman zaman sitelerin yayını kesiliyordu, zaman zaman mysqle bağlamamıyordu, sunucusu çöken ve yedeklerimi kaybenden firma oldu vs.. vs..

yurt dışıyla çalışmaya başladığımdan beri rahatım. Keşke Ülkemizde de kaliteli hizmeti hesaplı fiyata veren güvenilir firmalar olsada onlarla çalışsak. (Belki vardır ben bilmiyorumdur, kimse üzerine alınmasın). Zaten ingilizcemde yeterli seviyede değil, yazışmalarda zorlanıyorum. Fakat mecburen 4 yıllık kötü tecrübeler sonunda artık Türkiye'den host almıyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.