arkadaşlar bundan 4 ay önce www.siirtpazari.com web alanını ve web host almıştım geyet normal bi işekilde bu hostun açılış işlemlerini geçekleştirip sitemi yayına sokmuştum türk ticaret bana bu host ve domaini in üceti olarak msal 60 ytl demişti güya bu paket en ucuz paketti adamla r dün aban bir telefon açtılar kenan bey sizin aldığınız host ve domaini kişisel bazda yani webmaster olduğunuz için cuzi bir fiyatta size vermiştik yani genelde webmasterlere daha ucuz fiyat vermekteyiz ama bakıyoruz şimdi siteniz firma bazında yayın yapmakta ticari alış veriş sitesi yapmışsınız siteyi ya ben siirt ürünlerini ve siirt battaniyesi yöresel kilimleri fln satıyordum sitede şimdi dün tel açtılar yok siz bize 40 ytl daha göndereceksin yoksa sitenizin hostunu kapatmak zorunda kalacaz yarına kadar zaöanınız var göndermeseniz kapatacaz diyorlar böl ebir kural varmı arkadaşalr bende sitenin kapatılmamasını söledim sitenin içeriğini değiştiriyorum dedim yani dedilerki değiştitisen içeriği satışa ticarete yönelik olmassa kapatmayız tiret satış sitesi olsa kapatacaz neyse ben biu turk ticaretle çalıştığım için pişmanım size öenerim onlarla çalışmayın sakın benim ilk com lu sitem olduğu için acemiliğime geldi onlardan aldım hostu sizlerle bu olay hakkında görüşlerinizi bekliyorum