Pek zor değil, amerikada reklam yayınlayan sponsorlarla anlaşmaya bağlı.
Bu adamlar bu işi çeşitli fuarlarda bağlıyorlar.
Findwhat feed, over ture feed, (google ın şartlarını biliyorsunuz 750.000 sayfa gösterimi istiyor) türk reklam verenleri de işin içine katarsak. Ve domain ns yönlendirme değilde başka dışarı açılan bir link ile başlanırsa, Başlangıçta türkiye merkezli sonra giderek açılan bir sistem kurabiliriz. Yabancı dilde de yayın yapabiliriz. O konuda parkedlı donny den veya sedo lu ed den eksik kalmayız evelallah. Paypal ile anlaşıp uluslarası ödemelerimizi gerçekleştirebiliriz. Dahası banka havalesini amerikadaki ve avrupadaki banka hesapalrından yapabiliriz. Şimdi teknik açıdan ve hit potensiyeli açısından bi problem bizimkisi bence. Bu yönde bir talep varsa devamı gelir. Amerikada şirketi olan (milyon dolarlık) büyük bir sponsor tanıyorum. absürt yapıyor kendisi 96 dan beri ama böle bi projede destek olabilceğini düşünüyorum en azından yasal bazda. Genel olarak herkes 10-20 site koyarım diyosa domain sayısı olarakda yükseliriz. Eğer destek verenler biraz daha çoğalırsa ben girişimlere başlayacağım.
Şartlar nedir, firma olmak gerekiyor mu, kaç hit ve domain ile minumum başlarız, ne kadarlık yatırım gerekir, v.b. öğrenip burada yayınlayacağım.
inanın bana büyük firmalarda böyle başlıyorlar işe. Ufaktan giderek büyüyorlar.
Gittigidiyor.com sitesi ilk çıktığında kim hayal edebilirdiki buralara geleceğini.
iş tam bir kararlılık sabır ve çalışkanlıkta bitiyor
sonuçta Türkiye kazanır, uzun vadede yurtdışından türkiyeye girecek olan milyon dolarlardan bahsediyorum.
Destek olanlara selam.