Ne Yaptıysam türkçe karakter sorununu çözemedim phpye yeni başladım ama bi kaç anlayan arkadaşlar sabahlara kadar uğraştı database ile ama gene olmadı şimdi bir sitede bişey gördüm..
böle bi kod ne yazıkki php coder değilim..
bende size tablo kısmını atayim yani sorun çıkaran kayıt yerini.
Benim denediğim ve başarısız olduğum .. Kod
ne yapabilirim.. vbullitendada böle sorunlar çıktı ama bi şekilde çözdükyani tüm yolları denedim nerdese.. tecrübelerinize ihtiyacım var.
bu arada database ana dil utf general ve alt tablolar da öle username kısmına kadar.. latin5 general di ama olmayınca böle yaptım.
Kod:
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
böle bi kod ne yazıkki php coder değilim..
bende size tablo kısmını atayim yani sorun çıkaran kayıt yerini.
Kod:
$add_result = mysql_query( "INSERT INTO users SET username = '$newuserUsername', password = '$newuserPassword', email = '$newuserEmail', status = '1', joined = now(), receiveemails = '1', usergroup = '1'");
Benim denediğim ve başarısız olduğum .. Kod
Kod:
$add_result = mysql_query( "INSERT INTO users SET [COLOR="Red"]username 'utf8' [/COLOR]= '$newuserUsername', password = '$newuserPassword', email = '$newuserEmail', status = '1', joined = now(), receiveemails = '1', usergroup = '1'");
ne yapabilirim.. vbullitendada böle sorunlar çıktı ama bi şekilde çözdükyani tüm yolları denedim nerdese.. tecrübelerinize ihtiyacım var.
bu arada database ana dil utf general ve alt tablolar da öle username kısmına kadar.. latin5 general di ama olmayınca böle yaptım.