![]() |
![]() |
sen burada " türkiyede ifade özgürlüğü yok " diyebildiğine ve hala forumda kalabildiğine göre, dünyanın en özgür ülkesi Türkiye bence
tadını çıkarmaya bak..
sen burada " türkiyede ifade özgürlüğü yok " diyebildiğine ve hala forumda kalabildiğine göre, dünyanın en özgür ülkesi Türkiye bence
tadını çıkarmaya bak..
ifade özgürlüğü nedir ?Türkiye de neden ifade özgürlüğü yok?
(daha önce buraya eklediği ve silinmesini istediğim başlıktan dolayı bunu biliyorum) Bu adam akpartiyi tutmaktadır, tabiki bu partiyi veya diğer partileri tutması kötü birşey değildir, fakat bu adamın açtığı diğer başlıklar (kitlenenler de var) forum üyelerini google adsense ile ilgili hileye bile çağırmıştır. Bu adam "İmanlı gözükmek para kazandırır" sözünün tam örneği olan ve sürekli forumda provakatörlük yapmaktadır. Kendi forumu var, orada istediği şekilde bir yol izleyip derdini anlatsın, webmaster forumlarını buna alet etmesin.
(Seçimlere 1 sene var, bu dönem içerisinde bunun gibi provakatörlere çok rastlayacağız, bu seçim döneminde internet kullanıcı sayısı bir önceki seçimlere göre daha fazladır ve bu seçimlerde internetin aktif olacağını düşünüyorum)
"imanlı gözükmek para kazandırır" bu ise bir türk insanı ve türkiye klasiğidir tüm dünyada geçerlidir demedim, para vermek haricinde bir sürü farklı dönüşümleri vardır (çok ufak bir örnek: bazı üniversitelerde cuma günü öğretim üyesinin seni görebileceği bir yerde namaz kılıp, perşembe-cuma vs. gibi sohbetlere katılıp, final veya vize sorularının alınabilmesi gibi : geçmiş zamandan bir örnek 19 Mayıs Üniversitesi )ama bakın şu lafa gerçekten içerliyorum "imanlı gözükmek para kazandırır" sen nerde gördün adam namaz kıldı oruç tuttu diye para verdiklerini eğer senin dediğin gibi olsaydı bu gün bu ülkede de dünyada da zengin olan insanlar reina da laila da değilde sultanahmet camisinde görüntülenirdi. belki bill gates amcam da gelip orda namaz kılardı insanı güldürmeyin lütfen
PDET in açmış olduğu (silinenlerde dahil hepsini okudun mu bilemiyorum) onunla aynı düşünce de olup, onu haklı görebilirsin buna bir sözüm olamaz zaten.
"imanlı gözükmek para kazandırır" bu ise bir türk insanı ve türkiye klasiğidir tüm dünyada geçerlidir demedim, para vermek haricinde bir sürü farklı dönüşümleri vardır (çok ufak bir örnek: üniversitelerde cuma günü öğretim üyesinin seni gözükebileceği bir yerde namaz kılıp, perşembe-cuma vs. gibi sohbetlere katılıp, final veya vize sorularının alınabilmesi gibi : geçmiş zamandan bir örnek 19 Mayıs Üniversitesi )
Aynı şekilde "Atatürk ticareti" yaparak kâr sağlayanlar da vardır. Her iki duruma da karşıyım.
neden açılan her konu atatürk veya din istismarına çekiliyor bu forumda?