Konunun güncel olduğu için açılış tarihi her ne kadar açılışı geçmiş olsa da bu notumu eklemek istemekteyim.
Türkiye'de google, hemenalsat.com gibi sitelerin var olması ve ülkemiz insanına reklam vb. gibi sağlayıcılığı yapması güzel birşeydir.
Fakat; şu bir gerçektir ki ülke ekonomimizin ve insanlarımızın ekonomik durumları, bu tarz servislere reklam veren kuruluşların reklam tıklamaları / gösterimleri başına düşen değerleri ve webmasterlarımızın da sürekli farklı domainler oluşturarak 2 - 3 ay sonrada adsense ile para kazanma hayalleri çok normaldir.
Ek$i'ye gelince gerçekten helal olsun ki, çünkü bence o bir gerçektende kutsal bilgi kaynağı. Çünkü ek$i'yi ilk keşfettiğim gün bana çok farklı tatlar ve duygular öğrettiği ve bunu da yalnız ben değil diğer insanlara da kattığı ap açık ortadadır.
Türkiye'de webmaster'lık ne yalan soyliyim büyük şehirlerde yaşıyor : ) İzmir, İstanbul vb. gibi büyük şehirlerde; büyük firmalarda. Bunu şuna dayanarak söyliyorum, bugün bulunduğum ilde konumuz dışında bir örnek'le açıklamak isterim.
Bir akbank reklamı yapabilecek firma / ortam yok!
bu da doğal olarak webmaster'lığı sadece çağdaş, aktif şehirlere taşımakta ve her ne kadar olursa da olsun bu şehirlere ekonomik kazanç sağlamaktadır.
Bence Türkiye'de bilişim'e gereken destek vb. gibi yatırımlarla Türk Teknoloji ve Bilgi Teknolojilerine yönelik çalışmalar, firmalar desteklense; Ar-Ge ve kişilerin gelişimine yönelik katkılar çoğaltılsa çok daha iyi olur : )
Mesela ben : ) Tübitak'ın matematik ile ilgili bir olimpiyatı var. girdim ama adamlar robot soruyordu

o benim işim değil mesela. Yani herşey ağaç yaş iken oluyor.
Umarım bişiler anlatabilmişimdir : ) Anlatamadıysam lütfen bu mesajı 7 saniye içinde kendisini yok etmesi için bir kod yazınız : ) ahhehhee