Öncelikle herkese merhabalar 21 yaşındayım 9 yıldır internete giriyorum 5 sene evvel pekte profesyonel olmasada birçok web sitesi yaptım. amacım para kazanmak falanda değildi sadece bilgisayarda birşeyler yaptığımı insanlara gösterebilmek babama internette neler yapılabileceğini öğretmekti. daha sonra p233mmx im eskidi yeni yeni celeron433 ler pII ler PIII ler çıktı e tabi bende biraz geri kaldım.
önceden frontpage expressle yaptığım o güzel sayfaların artık hiç bir güzelliği kalmamış gibiydi soğudum bu işten soğudum ama nasıl soğudum? tabiki herşeyi bırakmadım yeni çıkan programları öğrenmeye çalıştım o zamanlar 56 k modemle dreamwiever ı indirip denemeler yaptım amacım para kazanmak falanda değildi. daha sonra internet cafeleye takılmaya başladım gidip hep cd half life NFS oynuyordum oyun hastasıydım.
cafede 7 numaralı pc de otururken birden aklıma bir oyun sitesi yapmak geldi ( bu fikride kız arkadaşımla konuşmuştum. bir site yapacağım gör bak nasıl olacak diye o da demiştiki hiç bi şey yapamazsın

)indirdim dreamwiewer ı başladım siteyi çizmeye çizip çizip gmail e upload ettim her gün gelip 3-4 saat siteyi yapmaya başladım forumlara kayıt olmadan ziyaretçi olarak gezdim neler yapmam gerekli diye güzel bi alan adı buldum kendime

daha sonra kız arkadaşımdan aldığım 30 ytl ile 100 mb alan 5 gb bw + alan adını aldım heheheh sakın gülmeyin. yayınladım sitemi günde 45 hit ile başladım yavaş yavaş yükseldim. Siteme giren 1 kişi bile beni çılgına çeviriyordu. sevinmezmi insan gelip cafeden günde 3-4 saat uğraşacaksın sitene bu kadar insan girecek.
Daha sonra gördüm baktım bu iş sanıldığı kadar kolay değilmiş reklam vermeden link almadan bu iş yapılmaz . e tabiki reklam vermek için ne gerekli para ! parayı nereden bulacaksın sponsorlardan ! kısa zamanda büyük bi yükselişe geçtim. para kazanınca sevinmeye başlıyor insan düşünün bakın neredeeeen nereye..
Günde 4-5 kişi ekliyor msn den tebrik etmek için siteniz güzel çok güzel olmuş diye 2-3 tanesi de 10-12 yaşlarında çocuk siteniz çok güzel olmuş deyince inanın bütün dünyalar benim oluyor. bu işi sadece para için yapmamak gerektiğine inanıyorum. ama bu iş gerçekten çok zor bu ülkede herkes birbirinin kuyusunu kazıyor alın terimle nasıl yükselirim diye değil başkasının üstüne basıpta nasıl yükselirim diye düşünüyor. googlede bir arama yapıyorum 1 sayfada en az 15 spam e yeter artık yaa hakeden hakettiği yere gelsin!!!
Gelelim para kazanma olayına.Kaçkişi sayfasından yüklü miktarda para kazanıyor? sayılı.... hakkımızı neden alamıyoruz? SPAM yapan yüzünden. mesela sayfanız ve içeriğinizle ilgili bir kelimede en üstte çıkmanız gereken yerde en sonda çıkıyorsunuz. buda ziyaretçi kaybı yani hit=reklam hitiniz ne kadar güzelse o kadar para alırsınız.yani emek hırsızları ne kadar az olursa o kadar gelir demektir. ben bunu bilirim bunu söylerim..
Bu yazıyı galyana gelipte yazdım. noktalama, cümle yapısı , virgül, paragraf hiçbirşeye dikkat edemedim sabredipte okuduysanız ne mutlu bana tekrar özür dilerim ...