Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda Türkiyeden proje çıkmadığını, gerçek işler çıkartamadığımız gibi konular okuyorum , çevreden duyuyordum ve sindiremiyodum , size 2 yıl içerisinde dünyada yer edinecek bir projemizi / sitemizi sunuyorum ; LoadTr.com
Sitemiz şu an Türkiyenin ilk 500 ünde , dünyanın ilk 30 bininde
bulunuyor.
Ne iş yapıyor ; Basitçe resim yükleme sitesi diyebiliriz, medya hosting alanında dünyada ilk 1000 de hatrı sayılır site bulunuyor.
Bizimde hedefimiz 4-6 ay içinde Türkiyede ilk 100 ve 2 yıl içinde dünyada ilk 500 .
Sitedeşu an neler yapılabiliyor ?
Standart resim yükleme dışında , üye olabilir kendi resimleriniz kendi panelinizden görebilir, sınırsız galeri oluşturabilirsiniz.
Resim arama motorunu kullanabilirsiniz.
Neler eklenecek ?
Şu an beta sürümü olduğu için birçok özellik pasif durumda, her özelliği test ederek ekliyoruz . Yakında
tag sistemi (google image labeler tarzı)
gelişmiş arama sistemi
yorum sistemi
kullanıcılar arası etkileşim (web 2.0 standartları için üzerinde özellikle duruyoruz)
gruplar
eklenecek, 2 ay içinde tamamlanacak inşallah.
Güncelleştirmeleri sitenin durumunu konu altından sizlerle paylaşacağım ,
yorumlarınızı, eleştirilerinizi,tavsiyelerinizi konu altından bekliyoruz.
Buradan destek olmaya başlayabilirsiniz ; Resim Yükle
Site yaklaşık 2 yıllık olduğu için yeni siteler bölümüne açmadım, eğer uygun bölüm orası ise moderatörler taşırsa sevinirim.
Sitemiz şu an Türkiyenin ilk 500 ünde , dünyanın ilk 30 bininde
bulunuyor.
Ne iş yapıyor ; Basitçe resim yükleme sitesi diyebiliriz, medya hosting alanında dünyada ilk 1000 de hatrı sayılır site bulunuyor.
Bizimde hedefimiz 4-6 ay içinde Türkiyede ilk 100 ve 2 yıl içinde dünyada ilk 500 .
Sitedeşu an neler yapılabiliyor ?
Standart resim yükleme dışında , üye olabilir kendi resimleriniz kendi panelinizden görebilir, sınırsız galeri oluşturabilirsiniz.
Resim arama motorunu kullanabilirsiniz.
Neler eklenecek ?
Şu an beta sürümü olduğu için birçok özellik pasif durumda, her özelliği test ederek ekliyoruz . Yakında
tag sistemi (google image labeler tarzı)
gelişmiş arama sistemi
yorum sistemi
kullanıcılar arası etkileşim (web 2.0 standartları için üzerinde özellikle duruyoruz)
gruplar
eklenecek, 2 ay içinde tamamlanacak inşallah.
Güncelleştirmeleri sitenin durumunu konu altından sizlerle paylaşacağım ,
yorumlarınızı, eleştirilerinizi,tavsiyelerinizi konu altından bekliyoruz.
Buradan destek olmaya başlayabilirsiniz ; Resim Yükle
Site yaklaşık 2 yıllık olduğu için yeni siteler bölümüne açmadım, eğer uygun bölüm orası ise moderatörler taşırsa sevinirim.