Türk Ticaret nedir arkadaşlar? bir bursalı olarak bunu kavrayamaz hale geldik. kendi memleketimizin 100 karası diyorum başka birşey demiyorum! bu kanıya nasıl vardım biliyor musunuz? bugun tesadüfen firma sahibinden biri mail şifrelerini unutmuş ki bu dediğim firma da türkiye çapında bir firma web sitelerini ben yapmıştım... neyse bir girdim maillere kontrol için bir sürü TURKTICARET denen dilenci firmadan spam dolmuş... yok alan alın yok isim transfer edin çok ucuzmuş 10.99 muş (ucuza bak!) onları da geç bu kadar alçalmanın ne manası var? bir değil 2 değil şirket sitelerine dilenci gibi dadanıyorlar... Onlara göre en kek müşteriler yani internet bilgisi az olanlar şirket sahipleri v.s. ler ya dolduruyorlar spam mesajları. Ben burdan kınamak istiyorum memleketimin ezik şirketini! neden bir hostcini hostbank24 sevinchost bilimhost ne bilim daha bir sürü kardeşimizin şirketinden ki bunlar turkticaret kadar ticari yatırımları olmayan yerler, buralardan spam yağmuru gelmiyor ama güya büyük bir şirket olan TT den spam yağıyor resmen sabah sabah sinir ettiler beni... şirket sahibine rezil olduğumuza mı yansak sayfalarca spamı temizleme ameleliğine mi :S neyse düzelecek inşAllah bir gün TÜRK İNTERNET Şirketleri...