allahıma bin şükürler olsun TT'den yıllar önce kurtuldum ama hala spam maili yolluyo şrfszler
Sizi terbiyeye davet ediyorum. Kimseye öyle kelime deme hakkınız yok. Eleştirininde uslubu var.
spam maili atanlar şerefli oluyor sanırım bitanem bu söyleminden o sonuç çıkıyor.
Sitende üyelerine sen bilgi maili atmazmısın? Sitenizde bir degişim, bir haber için üye olanlara mail gider. Tabiki sizin gözünüzde spam oluyor. Benim gözümde ben orda üyeysem bilgi mailerini almakda isterim. Rahatsız olan paneli var gidin yazın söyleyin. Kendi yerimi bu kadar savunmadım neyse...
Başka sözüm yok.
Real degil, sanal hizmet üyelik sistemlerinde, herkes bilgiledirme eder katılmıyorum size. Bana göre asla spam degil 5 6 yıldır üyeyim çok güzel ilgileniyolar. Haber bilgi dışı, bir sizlerin dedigi gibi spam felan yok. Adı üstünde türk ticaret ne güzel... Hepinize karşı tekim no promlem.
Bir söz daha yazmak istiyorum...
Bazıları üye degilken, alış veriş etmemişken, ön yargılı şekilde karalıyor.
Ben soruyorum? Allah bile biz öldükden sonra hükmümüzü veriyorda, Biz kullar neden bilmeden, ön yargıyla davranıyorsunuz? Sorun müşteri hizmetine, ögrenin birşeyleri, Hükmetmeyin. Başka sözüm yok.
bakalım ne yazmışın tt sana bedava hosting vercek .
https://www.turkticaret.net/search_...ow=list&ttid=b1bfcb232fa495f330c9f387bc997bf3
mailime cevap vermişler, arama motorlarının listesini eklemişler ama 1 milyon tane göremedim
O eski liste ondan da 6 sıfır attılar.