Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TurkTicaret.Net'te domain transferi yapmayı başarabilen var mı?
bende google kupon hediyeli .net domain kampanyası vardı orada bir kez aldım domaini sattım alan adama transfer edemiyorum bu firmanın telefon numarası vs. bilen var mı bir numara var o da fax sanırım.
transfer için gereken kodu alıp yeni firmanıza verdiğinizde çok rahat oluyordu eskiden, ben bu şekilde 2-3 transfer yapmıştım, şimdi nasıl bilemiyorum.
Yapılıyor fakat domain reglerken kullandıkları mail adresi sizin kullandığınız bir mail değilse transfer kodu elinize ulaşmıyor bunu türkticaret.net ten isterseniz gönderiyorlar ama 1 hafta kadar sürebiliyor. Ben yaklaşık 5 ay önce bir transfer yaptım ama 15 gün uğraştım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.