İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TurkTicaret.Net'te domain transferi yapmayı başarabilen var mı?

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Arkadaşlar 4 ay 27 kez istekte bulundum. Ama hala gerçekleştiremediler. Yapabilen arkadaş varsa konu altında belirtebilir mi

Virtuozzo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Türkticaret'ten başka bir yere domain transferi yapmak; domaini düşürüp yeniden kaydetmekten daha zordur.
Allah yardımcınız olsun...

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
bende google kupon hediyeli .net domain kampanyası vardı orada bir kez aldım domaini sattım alan adama transfer edemiyorum bu firmanın telefon numarası vs. bilen var mı bir numara var o da fax sanırım.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkticaret.net'te transfer için kullnıcı panelinde bir yer vardı. Kendin transfer kodunu alabiliyordun. O konuda bir sıkıntı yoktu.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
transfer için gereken kodu alıp yeni firmanıza verdiğinizde çok rahat oluyordu eskiden, ben bu şekilde 2-3 transfer yapmıştım, şimdi nasıl bilemiyorum.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yapılıyor fakat domain reglerken kullandıkları mail adresi sizin kullandığınız bir mail değilse transfer kodu elinize ulaşmıyor bunu türkticaret.net ten isterseniz gönderiyorlar ama 1 hafta kadar sürebiliyor. Ben yaklaşık 5 ay önce bir transfer yaptım ama 15 gün uğraştım.

deniz20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
go daddy yaparsaniz mecburen yaparlar,yoksa godaddy ican a rapor eder.
sorunlu firmadan transfer islemi en buyuk firmaya yapin.

nettle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım transfere kapalı olarak kayıt işlemini yapıyorlar. önce transfere açılması gerek domainin.

BlaCK_and_WHiTe

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Kendi müşterileri arasında bile domain transferi yapamayan firma olur mu ya :D 33. istekte gönderirdi hadi hayırlısı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.