Şu twitter'ı anlasam ben de kullanacam da amaç bulamadım hala
bybart'ın da dediği gibi twitter içinde kendi sitesinden ya da friendfeedten ya da formspringden veri çekenleri takip etmiyorum. ve bence güzel bir ortam oluşmuyor twitter için. özgün bir güncellik bekliyorum nedense twitterdan.. webmasterlarda genelde bu önplanda gözüküyor tüm hesapları birleştirip her yerde yazılmasını istiyorlar ama twitter ve feysbuk kullanıcısı olduğumdan ff ya da formspringi otomatik olarak görmek hoşuma gitmiyor..
türkcem yetmedi, nasil yani.
- veri cekenleri takip etmiyorum derken?
- özgün bir güncellik bekliyorum derken?
- otomatik olarak görmek hosuma gitmiyor derken?
anlicam sekilde yaz be kardesim
Beni takip edenlerde gördüm seni, bende ekledim seni ama tanımadığım için kimsiniz diye yazmıştım.
nerde kimsiniz diye yazdin. haberim yok walla. görmedim
türkcem yetmedi, nasil yani.
- veri cekenleri takip etmiyorum derken?
- özgün bir güncellik bekliyorum derken?
- otomatik olarak görmek hosuma gitmiyor derken?
anlicam sekilde yaz be kardesim
Örneğin sizin yaptığınız gibi http://friendfeed.com/sonkralice adresinde yazdığınız mesajların twitterda görünmesi, başka blogcu arkadaşlarımızın yaptığı, sayfalarında yazdıkları blog içeriklerinin başı ve linki olacak şekilde twitter'ı kullanan arkadaşların twitter ruhunu yansıtmadıklarını düşünüyorum demek istemiştim.. Yani bunu webmasterlar çok yapıyorlar ve twitter kullanıcıları tarafından biraz antipatik bulunuyor ve tabi ki benim gözümde de..
Özgün bir güncellik de işte aynen bunla alakalı twitter'a ayrı cümleler yazılması gerekliliği. Otomatik gönderim de aynı şekilde FriendFeed ya da Blogların otomatik gönderimlerindeki sorunlardan dolayı..
evet haklisin, ama kim ugrasirki tekrar yine twittere birsey yazmak icin ? en iyisi link ?