Twitter Takipçi Hizmetinde Şok Hizmet ...
Not: Lütfen takipçi hizmeti sağlayan arkadaşlar konuyu baltalayıcı şekilde cevap atmasınlar fiyatlarımız budur.
Hizmetimizde sizden asla twitter hesap şifrenizi istememekteyiz ..
Yeni Kampanya : Başka konuda veya yerde kampanya hizmetimizden daha ucuz fiyata takipçi sağlandığını bize gösterirseniz ( fake olmamak şartı ile ) 10k takipçi bizden hediye.
Güncel Paketler :
10000 Takipçi: 75 TL (Organik Türk Takipçiler - Arada 1-2 K yabancı ihtimali var)
20000 Takipçi: 150 TL (Organik Türk Takipçiler - Arada 2-3 K yabancı ihtimali var)
30000 Takipçi: 350 TL (Organik Türk Takipçiler - Arada 4-5 K yabancı ihtimali var)
60000 Takipçi: 650 TL (Organik Türk Takipçiler - Arada 8-9 K yabancı ihtimali var)
TAKİPÇİLERİN YOLLANMA SÜRESİ ORTALAMA OLARAK 3-4 GÜN
GÜNCEL : 30000 ORGANİK TÜRK TAKİPÇİ KAMPANYA FİYATI 50 TL ( KALAN STOK 29 )
Peki neden bu kadar ucuz ?
Benim bu işten tek zararım scripte verdiğim fiyattı ve ben bu fiyatı karşılamış bulunmaktayım. Şu anlık tek zararım sadece aylık makineye ödediğim paradır ve bu parayıda rahatça çıkartmaktayım. Daha önce başka bir webmaster forumunda bu işle uğraşıyodum yaklaşık 30-40 adet böyle hizmet verdim hepsinden olumlu yorumda aldım fakat bölümün moderatörü ve bazı arkadaşlar bu fiyatı çekemedikleri için hem konuyu kapattılar hem de hesabımı sildirdiler. Aslında sorun bende değil sorun twitter hizmet piyasasının pahalı olmasıdır, sonuçta bu hizmeti sağlayanlar az önce yazdıklarım dışında bir zararları olmamaktadır eğer reklam yapmıyorlarsa. Bu bölümü alacağım tepkileri bildiğim için önceden yazmış bulunmaktayım. Neyse çok konuştuk iletişim bilgilerine vs gelelim ..
ÖDEME :
GARANTİ - ISBANK - PAYPAL +5
Ekli dosyayı görüntüle 3919
( Sadece MAIL Yoluyla ) Ortalama Cevap Süresi 5 DK / Forum üzerinden PM' de atabilirsiniz..
Ticaret puanı yüksek olan arkadaşlar önce iş sonra para olarak çalışılır ..