Merhaba, genelde html site yaptıgım site için çalınma söz konusu çok oluyor bunun için yeniden sohbet sitesi yaptırmak istiyorum.
Php, MySQL Databaseli Script olsun
Peki sohbet sitesinde neler olmasını istiyorum:
1/ Video oyun ve klip bölümü olsun
2/ Resim eklemek istiyorum manzara, gül gibi resimler bölümü olsun yani.
3/ Msn programları ve msn gif, resimler ekliyebilmeliyim.
4/ Hazır mesajlar bölümü olsun.
5/ Cep temaları bölümü olsun.
6/ Kadın, moda magazin haberleri ekliyebilmeliyim.
Ve forum da kurulucak bu forum da yazılanlar son 10 tanesi sürekli ana sayfada görünsün.
Uygun biri bulunursa referans istiyorum veya Script bitip kurcak para öyle ödencektir ben kefil bulurum.
Ödeme şeklim İş bankası olcak Script kısa zamanda yapılmalıdır teması hoş olmalıdır, fiyatı belirtin sonradan başka banka, referans yok ödeme başdan alırım diyen olursa ilanımı es geçebilirsiniz.
Not Modülleri ben oluşturabilirim kurup video resim özeliklerini yaparsa gerisi zaten modül oluştura oluştura sayfaları 6 sayfaya çıkartırım.
Edit: Seo uyumlu olcak.
Php, MySQL Databaseli Script olsun
Peki sohbet sitesinde neler olmasını istiyorum:
1/ Video oyun ve klip bölümü olsun
2/ Resim eklemek istiyorum manzara, gül gibi resimler bölümü olsun yani.
3/ Msn programları ve msn gif, resimler ekliyebilmeliyim.
4/ Hazır mesajlar bölümü olsun.
5/ Cep temaları bölümü olsun.
6/ Kadın, moda magazin haberleri ekliyebilmeliyim.
Ve forum da kurulucak bu forum da yazılanlar son 10 tanesi sürekli ana sayfada görünsün.
Uygun biri bulunursa referans istiyorum veya Script bitip kurcak para öyle ödencektir ben kefil bulurum.
Ödeme şeklim İş bankası olcak Script kısa zamanda yapılmalıdır teması hoş olmalıdır, fiyatı belirtin sonradan başka banka, referans yok ödeme başdan alırım diyen olursa ilanımı es geçebilirsiniz.
Not Modülleri ben oluşturabilirim kurup video resim özeliklerini yaparsa gerisi zaten modül oluştura oluştura sayfaları 6 sayfaya çıkartırım.
Edit: Seo uyumlu olcak.