Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ücretsiz elestiriyorum.com scripti

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
Tesekkurler ejder Forumda gayet guzel seylere imza atıorsunuz. Webmasterlıgı meslek edinen birisiniz sanıorum ve bizim gibi HOBI icin yapanlara desteK olmanız gercekten guzel ... bu tarz basit seylere zaman ayırıp SEO vs. gibi seyler eklemeniz mumkunmudur. Mesela ben ASP biliyorum PHP yok ve ne kadar ardımsa su tarz sayfa olusturma scripti bulamadım SEO su olan tarzda. tekrar tesekkurler iyi calısmalar ...

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
Yine ornek olacak bir davranis. Tekrar tebrik ve tesekkurler:) Eline saglik Ejder.

ejder

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
56
Tesekkurler ejder Forumda gayet guzel seylere imza atıorsunuz. Webmasterlıgı meslek edinen birisiniz sanıorum ve bizim gibi HOBI icin yapanlara desteK olmanız gercekten guzel ... bu tarz basit seylere zaman ayırıp SEO vs. gibi seyler eklemeniz mumkunmudur. Mesela ben ASP biliyorum PHP yok ve ne kadar ardımsa su tarz sayfa olusturma scripti bulamadım SEO su olan tarzda. tekrar tesekkurler iyi calısmalar ...
teşekkürler, asp malesef hiç bilmiyorum.. SEO'yu da başka biri yapar diye ümit ediyorum ama pek kimse yapma taraftarı olmuyor sanırım :) Bu scripte SEO yapmak çok zor değil, biraz uğraşmak yeterli. şayet kimse yapmazsa ben 1-2 hafta sonra yapabilirim.

Yine ornek olacak bir davranis. Tekrar tebrik ve tesekkurler:) Eline saglik Ejder.
teşekkürler, rica ederim :)

Grafix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
ejder abi bunun admin giriş bilgileri nedir?

admin admin yazdım girmiyor.. :)

ejder

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
56
ejder abi bunun admin giriş bilgileri nedir?

admin admin yazdım girmiyor.. :)

admin bölümü hazırlamıştım ama kodlarını bulamıyorum.. adminin normal kullanıcıdan tek farkı yazar ekleyebilmesiydi. onu da siz ekleyin ;) yada phpmyadmin'den ekleyebilirsiniz :)