teşekkürler fatih
yalnız ben mysql paneline giremedim
şöyle bir hata veriyor: Please contact your administrator for this information.
(internet explorer ile açtım sayfanın yüklenmesini bekledim dediğin gibi)
Sağol fatih şimdilik her şey çalışıyor. Sorunsuz yani her hangi bir hata filanda almadım heralde explorerla açın diye boşuna yazmamıştır o kadar .
Walla şu aldığım resellerden pişman oldum arkadaş dedik bi açık bi kapalı siteler senin hostingi bi deneyeyim eğer anlaşırsak bi 20 30 sitelik reseller lazım.
ben mysql de veritabanı açtım ama bu db ye phpmyadnminden giriş yapamıyorum bana kullanıcı bilgileri yanlış diyor nasıl yapacağız
1 gün bekleyeceksin banada aynı şeyi yaptı ertesi gün hata vermeden girdim phpmyadmine
ben mysql de veritabanı açtım ama bu db ye phpmyadnminden giriş yapamıyorum bana kullanıcı bilgileri yanlış diyor nasıl yapacağız
Invalid postback or callback argument. Event validation is enabled using in configuration or <%@ Page EnableEventValidation="true" %> in a page. For security purposes, this feature verifies that arguments to postback or callback events originate from the server control that originally rendered them. If the data is valid and expected, use the ClientScriptManager.RegisterForEventValidation method in order to register the postback or callback data for validation.
diye yazı çıkıyor
bejlemek sorun değilde panelde db oluşturuken sadece db adını verebiliyorsun ama login bilgilerine nasıl ulaşacağım user-pass nedir
bu işlere daha yeni başladım helmin içinden çıkamadım
iyide panelde bunun için bir ayar bölümü göremedim