yazilari matrak birsey cok hos..yoktur' Alıntı:vuduu.com ve 80630 scriptleri için
[email protected] adresine mail at.
onları bu arkadaşlar yazdı demosuna bakarsın.
www.yuhhu.com bu sitedeki script 80630 scripti
disconnect' Alıntı:asp scipt elimde baya var. mp3 toplist arama arkadaslık vs. isteyenlere verebilirim.
ondermy' Alıntı:domain arama scripti arıyorum yardimci olursanız sevinirim
Heryerdeyiz' Alıntı:Blog tipinde sağ yada sol kısmına resim(olmasada olabilir) eklenebilen haber scripti,
Veya blog tipinde değilde alt alta sıralı haber başlıkları bulunan ve bu linklere tıklayınca pop up da haber detayı açılan bir script Arıyorum
not: Aspindir ve maxiaspdekiler tam olarak istediğim gibi değil yabancı sitelere bakmadım eğerki daha önceden bakmış veya elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim+uzun süredir arıyorum....
İyi Çalışmalar...
aSKa' Alıntı:arkadaşlar birazda gendiniz çabalasanır başkalarından isdeyene kadar hem gendinizi geliştirmiş olursunuz daha iyi olmazmı hı![]()
ondermy' Alıntı:domain arama scripti arıyorum yardimci olursanız sevinirim
Heryerdeyiz' Alıntı:Blog tipinde sağ yada sol kısmına resim(olmasada olabilir) eklenebilen haber scripti,
Veya blog tipinde değilde alt alta sıralı haber başlıkları bulunan ve bu linklere tıklayınca pop up da haber detayı açılan bir script Arıyorum
not: Aspindir ve maxiaspdekiler tam olarak istediğim gibi değil yabancı sitelere bakmadım eğerki daha önceden bakmış veya elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim+uzun süredir arıyorum....
İyi Çalışmalar...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.