-ücretsiz- Linkcenneti.com Script + 11,186 Site DB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
keşke 2 sene önce bu ilaveleri yapsaydım diyormusun ?

:)

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar we ejder abi topliste tıklayınca bu çıkıyor

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/susamsok/public_html/admin.php on line 229

sebebini we nasıl halledicemi solermisiniz?

0
Onaylı Üye
Üye
aynısı banada olmuştu bende nedenini bulamadım dosyaları falan baştan yükledim olmadı mecburen sildim bütün siteyi db te dahil olmak üzere baştan yükledim.sonra çalıştı

0
Onaylı Üye
Üye
ejder öncelikle paylaşamından dolayı teşekkuru bir borç bilirim. Bazı sitelerde google reklamı gördüm örnekle gösteriyim.

http://www.ejder.com.tr/linkcenneti/git.php?id=17002 bu adreste

çelik saat: anasayfa yap | favorilere ekle

yazıyor bunun yerine google advense reklamı koyuyorlar sizce bu kurallara aykırımı olur yoksa kurallarına göre doğrumudur?

0
Onaylı Üye
Üye
ejder öncelikle paylaşamından dolayı teşekkuru bir borç bilirim. Bazı sitelerde google reklamı gördüm örnekle gösteriyim.

http://www.ejder.com.tr/linkcenneti/git.php?id=17002 bu adreste

yazıyor bunun yerine google advense reklamı koyuyorlar sizce bu kurallara aykırımı olur yoksa kurallarına göre doğrumudur?

selamlar.. frameli sayfada google adsense kodu kullanman problem yaratabilir ama herhangi bir kural ihlali yok.

0
Onaylı Üye
Üye
http://www.lddddfi.com/arama.php?kelime=kurtlar-vadisi-terör
İnşallah öyle olur, kod belki onlar kadar başarılı olmayabilir ama öğrenmek ve geliştirmek isteyenler için çok iyi bir başlangıç noktası olacaktır.

Verileri ellerinde güzel bir veritabanı olsun ve geliştirme aşamasında yardımcı olsun diye gönderdim. Geliştirmek için örnek verebilirim. Sitenin <title> 'ını alıp başlık kısmına ekletebilirsiniz, meta description'ı da aciklama isimli bir alana ekletebilirsiniz. Örnek kod

PHP:
<?php
function get_title_tag($chaine){ 
    $fp = fopen ($chaine, 'r'); 
    while (! feof ($fp)){ 
         $contenu .= fgets ($fp, 1024); 
         if (stristr($contenu, '<title>' )){ 
                 break; 
                } 
         } 
    if (eregi("<title>(.*)</title>", $contenu, $out)) { 
        return $out[1]; 
        } 
    else{ 
        return false; 
        } 
    }
echo get_title_tag('http://www.zend.com'); 
?>

Kaynak : http://www.zend.com/codex.php?id=233&single=1

bu kod her sayfanın titlesi ve açıklamasının başka olmasınımı sağlıyor eğer öyleyse hangi sayfaya ekliyecegiz bu kodu teşekkürler:)

birde aranalar sayfasındaki linklerdeki kelimeler arasına nasıl tire koyabilim

şu andaki

benim olmasını istedigim

0
Onaylı Üye
Üye
o kodu örnek olarak verdim, birazda siz ekleme yapın diye :)

$kelime = str_replace(" ","-",$kelime);

0
Onaylı Üye
Üye
ejder teşekkür ederim verdiğin scriptler harika link cenneti scriptini kurdum ilk başta karakter sorununu çözmek için baya kafa yordum my php adminde kayboldum adeta :) slq dosyasını belki 30 çeşitli karakterlerde import ettim ve ayar.inc.php dosyasında ufak bir değişiklik yaptım

mysql_query("SET NAMES 'latin5_turkish_ci'");
mysql_query("SET CHARACTER SET 'latin5_turkish_ci'");
mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'latin5_turkish_ci'");

Sadece latin5 değil turkish_ci karakterini ekleyip gerekli ayarlamaları myphp adminden yaptıktan sonra sorun olmaz ben kurdum :) www.yenisiteler.net bakabilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
ejder teşekkür ederim verdiğin scriptler harika link cenneti scriptini kurdum ilk başta karakter sorununu çözmek için baya kafa yordum my php adminde kayboldum adeta :) slq dosyasını belki 30 çeşitli karakterlerde import ettim ve ayar.inc.php dosyasında ufak bir değişiklik yaptım

Sadece latin5 değil turkish_ci karakterini ekleyip gerekli ayarlamaları myphp adminden yaptıktan sonra sorun olmaz ben kurdum :) www.yenisiteler.net bakabilirsiniz.

son halinde zaten vardı, bazı güvenlik açıkları da düzeltildi. son halini çekmenizi tavsiye ederim.

0
Onaylı Üye
Üye
Öncelikle çok teşekkürler.

Bir siteme deneme amaçlı kurdum herşey güzel çalışıyor ancak admin panelinden kategori, link ekleme yapamıyorum. Herhangi bir hata vermemesine rağmen database'e yazmıyor. Acaba problem neden kaynaklanıyor olabilir?

0
Onaylı Üye
Üye
Öncelikle çok teşekkürler.

Bir siteme deneme amaçlı kurdum herşey güzel çalışıyor ancak admin panelinden kategori, link ekleme yapamıyorum. Herhangi bir hata vermemesine rağmen database'e yazmıyor. Acaba problem neden kaynaklanıyor olabilir?
script eski olduğu için direk olarak olarak değişkenler çalışmayabilir
örnek
$id olan yerleri $_GET["id"] şeklinde değiştirmek gerekebilir. bizim sunucuda iki şekilde de kullanıldığı için sorun olmadığını düşünüyorum.

0
Onaylı Üye
Üye

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/susamsok/public_html/admin.php on line 229

nasıl cozulur bu?

0
Onaylı Üye
Üye
siteyi başka bi hosta taşıdım.. database'i de yedekleyip yeni host'taki database'e dump ettim fakat "500 Internal Server Error" hatası veriyor..

neden olabilir?

bu arada site imzamdaki site

0
Onaylı Üye
Üye
siteyi başka bi hosta taşıdım.. database'i de yedekleyip yeni host'taki database'e dump ettim fakat "500 Internal Server Error" hatası veriyor..

neden olabilir?

bu arada site imzamdaki site

.htaccess izini olmayabilir sunucuda .htaccess dosyasının adını denemek için .htaccess2 yapabilirsin eğer o şekilde açılırsa hata dediğim gibidir.

0
Onaylı Üye
Üye
anca zaman buldum.. ve sorun htcaccess'tenmiş..

şimdi de türkçe karakter sorunu var.. onu da hallederim.. cevabı önceki sayfalarda yazıyodu sanırım..

0
Onaylı Üye
Üye
benim sorunlarım bitmedi bu scriptle..

şimdi de panelden link ekleyen siteleri onaylayamıyorum geçersiz komut diyor..

ayrıca türkçe karakter sorunuhala var ama sadece bazı harfler için.. :S

0
Onaylı Üye
Üye

ellerine sağlık ejder çok teşekkürler. bu hata bende de var. scripti kurduğum adres: http://www.vin7.com aceleyle attım öle müsait bi zamanda iyi bi editlemek yapmak lazım :)

0
Onaylı Üye
Üye
ellerine sağlık ejder çok teşekkürler. bu hata bende de var. scripti kurduğum adres: http://www.vin7.com aceleyle attım öle müsait bi zamanda iyi bi editlemek yapmak lazım :)

biraz çaba sarfetmek lazım üzerinde, hataların bir çoğu burada ve r10.net adresinde çözülerek yazıldı. mesajları takip ederseniz çözümler bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri