Slm arkadaşlar iyinet promosyon koduyla filmdizi.gen.tl diye bi domain aldım.. Dün gece yılbaşı kampanyası yapan bi firmadan 1 yıllık ufak bi linux host kiraladım.. Phpbb3 kurdum ama subforum özelliğini bi türlü ayarlayamadım.. Bana subforum özelliği olan bi forum scpriti önerebilirmisiniz ?.. Yada domaine uygun başka poreje önerebilirmisiniz ?.. Bu işlerde yeniyim sağdan soldan makaleler aracılığı ile hem öğreniyorum hemde bişeyler yapmak istiyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Sitemin son halini www.filmdizi.gen.tl adresinden görebilirsiniz.. Aslında subforum özelliği olsa phpbb3 cok güzel ama onun için ayrı bi sql felan eklenti yapıyolarmış beceremedim.. İstediğim şey aşağıdaki gibi olsun yeterli.. Yada forum yapma şunu kullan şöyle yap derseniz yine olur..
Sitemin son halini www.filmdizi.gen.tl adresinden görebilirsiniz.. Aslında subforum özelliği olsa phpbb3 cok güzel ama onun için ayrı bi sql felan eklenti yapıyolarmış beceremedim.. İstediğim şey aşağıdaki gibi olsun yeterli.. Yada forum yapma şunu kullan şöyle yap derseniz yine olur..