- Reaction score
- 87
İyinet forumu için ücretsiz scriptler bölümü yararlı olmazmı warz olmayan ücretsiz dağıtan scriptlerin paylaşımı herkesin açısından yararlı olacağını düşünüyorum
![]() |
![]() |
İyinet forumu için ücretsiz scriptler bölümü yararlı olmazmı warz olmayan ücretsiz dağıtan scriptlerin paylaşımı herkesin açısından yararlı olacağını düşünüyorum
Bu tür uygulamalar ASP,PHP vb. kategorilerdede yayımlanabilir. Ekstra bir bölüm açarsakda sorun teşkil etmezde nereye açarsak uygun olur sizce?
Bölümü aktif ettim. Umarım herkesin düşüncesindeki gibi aktif bir bölüm olur. Hayırlı olsun.
hocamkategoriyi yanlış açmışsın yani ben Webmaster Genel derken kategori olarak söyledim bölüm olarak değil.
yani şunun gibi olsaydı daha güzel olurdu.
Hazır Uygulamalar (27 Kişi İçerde)
Hazır web uygulamaları paylaşım ve yardım alanı
Alt Forum: Vbulletin VbSEO, WordPress, osCommerce, Drupal, phpBB, PhpNuke, Joomla, SMF, MyBB, Webwiz Forum, Xoops
Ücretsiz Paylaşımlar (27 Kişi İçerde)
Ücretsiz paylaşım ve yardım alanı
Alt Forum: PHP Script, ASP Script, Yazılımlar, Domain, Hosting, Mail
Kalın yaptıklarım bu forumda olmak zorunda!
Daha önce konmamasıda çok ilginç özelliklede bunu benim fark edememiş olmam çok kötü.
Vaaay daha açılalı ne kadar oldu ki ikinci sayfanın tepesindeyiz. Hem de 10 konu falan açılmış burda.
En kısa zamanda şu blüme yüklenelim de adam gibi ilk sayfaya yerleşelim ve ordan sağlıklı hitler gelsin.
Tabi bu yeterli değil. Mesela bir "script'in adı"nda da ilk sayfaya gelmek fena olmazdı.
Edit: Şimdi baktım da orda açılan bir çok konuda ilk sayfadayız, bazılarında birinciyiz. Hadi hayırlısı