marasli-baskan
Onaylı Üye
Uygulama Bootstrap altyapısını kullanarak geliştirilmiş responsiv bir uygulamadır.
Uygulamanın Amacı ve İşlevi Kısacas Şöyle;
Günlük, Haftalık, Aylık fark etmez, yapacağınız işleri veya görevleri önem derecesine göre kaydederek, Yapıldı mı ? Yapılmadı mı ? olaylarını takip edebileceğiniz bir web uygulamasıdır.
Uygulamadan Resimler..
Uygulamaya son olarak Mail gönderme ve Çoklu kullanıcı görev atama özellikleri de eklenmiştir. Güncel halini en yakın zamanda paylaşacağım.
********************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************
Arkadaşlar Uygulamaya eklemiş olduğum bazı özellikleri ile birlikte tekrardan FTP ye attım. Kullanıma Hazır. Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız .
Kısa süre içinde Html, Css, PHP ve MySQL Eğitimlerini yüklemeye başlıyorum.
indirme bağlantısı
[email protected]
123456 şeklindedir
Alıntı: webkartali
Uygulamanın Amacı ve İşlevi Kısacas Şöyle;
Günlük, Haftalık, Aylık fark etmez, yapacağınız işleri veya görevleri önem derecesine göre kaydederek, Yapıldı mı ? Yapılmadı mı ? olaylarını takip edebileceğiniz bir web uygulamasıdır.
Uygulamadan Resimler..

Uygulamaya son olarak Mail gönderme ve Çoklu kullanıcı görev atama özellikleri de eklenmiştir. Güncel halini en yakın zamanda paylaşacağım.
Arkadaşlar Uygulamaya eklemiş olduğum bazı özellikleri ile birlikte tekrardan FTP ye attım. Kullanıma Hazır. Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız .
Kısa süre içinde Html, Css, PHP ve MySQL Eğitimlerini yüklemeye başlıyorum.
indirme bağlantısı
- Mail_gonderiliyor.php sayfasında bulunan mail ayarlarınızı yapmayı unutmayınız.
- Kullanıcı kayıt edebiliyorsunuz.
- Kayıtlı kullanıcılara tek tek veya toplu olarak görev ataması yapabilirsiniz.
- Kullanıcıya giden mail form şeklinde dizayn edilmiştir. (beğeneceğinizi umut ediyorum)
- Görevler tablosunun hemen üstüne biten işler, devam eden işler vb. butonlar ekledim. rahatlıkla görevlerinizi guruplar halinde görebilirsiniz.
[email protected]
123456 şeklindedir
Alıntı: webkartali