İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ucuz IPhone Geliyor : IPhone 4S

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
MacRumors ile yayılan habere göre şimdiye kadar hakkında hiçbir haber yayılmayan iPhone 4S hakkında teknik bilgi ve fiyatları açıklanmış.Aslında açıklanmasa da İOS5 in son versiyonunun listesinde iPhone 4S White, iPhone 4S Black ve iPhone 4 (8GB) gibi cihazlar yer alıyor.İphone 5 ne zaman duyurulur bilinmez ama bu cihaz gerçekten çok tutulacak gibi görünüyor.

Teknik Özelliklerine Gelecek Olursak :

iPhone 4S’de 16,32,64 GB depolama; 8 megapiksel kamera; 1 gb Ram ve Apple telefonlarında ilk defa kullanılan 4G ağ desteği mevcut.A&T operatör desteği, A5 1,5 Ghz DualCore işlemciye sahip olacak. Elbette bunlar cihazın tahmini özellikleri. Cihaz bugün Türkiye saati ile 20.00′de duyurulacaktı.Haberler yayılmaya başladığı anda Sanalplanet.com sitemizde paylaşacağız

iPhone 4S Fiyatları :

iPhone 4S 64 Gb Fiyatı: ABD satış fiyatı 299 $ olacak
iPhone 4S 32 Gb: ABD satış fiyatı 199 $ olacak
iPhone 4S 16 GB: ABD Satış Fiyatı 99 $ olacak.
Yeni iPhone 14 Ekim’de tüm dünyada satışa sunulacak.Ayrıyeten 49$’a kilitsiz iPhone 3GS’ler satışa sunulacak.

Kaynak: http://sanalplanet.com/ucuz-iphone-geliyor-iphone-4s/#ixzz1Zq292ZCu

Arkadaşlar blogumda yazdım ama 99$'a iphone beni çok düşündürdü.Eğer Türkiye'ye vergiler hariç bu fiyatla gelirse aile boyu alırım :) Sanmıyorum ama :(

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlar usa kontratlı satış fiyatları yalnız.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bende IPhone 4 16 gb var, kaça satılır bu ikinci elde?

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gittigidiyorda 16 gb iphone 4s beyaz ve siyah olanları profili çok iyi bir kullanıcıdan satışa çıkarılmış. 16 ekimde kargoluyor , fiyatı 2.116 tl. iphone 4 ün türkiye'ye gelmeden çıkan gg fiyatlarını düşününce ucuz geldi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.