MacRumors ile yayılan habere göre şimdiye kadar hakkında hiçbir haber yayılmayan iPhone 4S hakkında teknik bilgi ve fiyatları açıklanmış.Aslında açıklanmasa da İOS5 in son versiyonunun listesinde iPhone 4S White, iPhone 4S Black ve iPhone 4 (8GB) gibi cihazlar yer alıyor.İphone 5 ne zaman duyurulur bilinmez ama bu cihaz gerçekten çok tutulacak gibi görünüyor.
Teknik Özelliklerine Gelecek Olursak :
iPhone 4Sde 16,32,64 GB depolama; 8 megapiksel kamera; 1 gb Ram ve Apple telefonlarında ilk defa kullanılan 4G ağ desteği mevcut.A&T operatör desteği, A5 1,5 Ghz DualCore işlemciye sahip olacak. Elbette bunlar cihazın tahmini özellikleri. Cihaz bugün Türkiye saati ile 20.00′de duyurulacaktı.Haberler yayılmaya başladığı anda Sanalplanet.com sitemizde paylaşacağız
iPhone 4S Fiyatları :
iPhone 4S 64 Gb Fiyatı: ABD satış fiyatı 299 $ olacak
iPhone 4S 32 Gb: ABD satış fiyatı 199 $ olacak
iPhone 4S 16 GB: ABD Satış Fiyatı 99 $ olacak.
Yeni iPhone 14 Ekimde tüm dünyada satışa sunulacak.Ayrıyeten 49$a kilitsiz iPhone 3GSler satışa sunulacak.
Kaynak: http://sanalplanet.com/ucuz-iphone-geliyor-iphone-4s/#ixzz1Zq292ZCu
Arkadaşlar blogumda yazdım ama 99$'a iphone beni çok düşündürdü.Eğer Türkiye'ye vergiler hariç bu fiyatla gelirse aile boyu alırım
Sanmıyorum ama 
Teknik Özelliklerine Gelecek Olursak :
iPhone 4Sde 16,32,64 GB depolama; 8 megapiksel kamera; 1 gb Ram ve Apple telefonlarında ilk defa kullanılan 4G ağ desteği mevcut.A&T operatör desteği, A5 1,5 Ghz DualCore işlemciye sahip olacak. Elbette bunlar cihazın tahmini özellikleri. Cihaz bugün Türkiye saati ile 20.00′de duyurulacaktı.Haberler yayılmaya başladığı anda Sanalplanet.com sitemizde paylaşacağız
iPhone 4S Fiyatları :
iPhone 4S 64 Gb Fiyatı: ABD satış fiyatı 299 $ olacak
iPhone 4S 32 Gb: ABD satış fiyatı 199 $ olacak
iPhone 4S 16 GB: ABD Satış Fiyatı 99 $ olacak.
Yeni iPhone 14 Ekimde tüm dünyada satışa sunulacak.Ayrıyeten 49$a kilitsiz iPhone 3GSler satışa sunulacak.
Kaynak: http://sanalplanet.com/ucuz-iphone-geliyor-iphone-4s/#ixzz1Zq292ZCu
Arkadaşlar blogumda yazdım ama 99$'a iphone beni çok düşündürdü.Eğer Türkiye'ye vergiler hariç bu fiyatla gelirse aile boyu alırım