30 ytl ödeme limiti olan bir sitede, 30 ytl yi aşmayan ödemeler gözükmemektedir. Bu sebeple görmemiştir. İnsanlar güven duygusunu çok uzun sürede kazanırlar fakat en ufak bir hatada dolandırıcı ilan edilirler. Yabancı sponsorlar ödeme günü dahi, içinde bi dünya para varken pek çok kişiyi banlıyor, herkez alışmış ve kullanmaya devam ediyor. Ama bu sponsor Türk olunca sistemi kapanıp içinde 20 ytl 'niz kaldığında üç kağıtçı, dolandırıcı gibi şeyler yazılması hiç hoş değil. O kadar ödeme aldım, sorun yaşamadım 20 ytl de kendi insanıma bedava reklam yayınlamış olayım denilip geçiştirilebilecek bir rakam. Bu kadar büyütmeye gerek yok.
Benzer bir başlık bende açtım Gezclub için. 1 milyarım kaldı içerde. 300 ytl varken ödemeyecekseniz reklamları kaldırayım. Alıştık yabancılardan. Bu seferde size ücretsiz çalışmış olayım dedim. Yok yok ödüycez hiç bir sorun olmicak denilipte 1 milyar olunca ödememeleri üzerine ve 3 ay geçiştirmeleri ardından dolandırıcı yazmıştım.
Büyük bir sorun yaşamış olmasaydı kimse düzene oturmuş bir sistemi kapatmak istemez.