İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

UltraSponsor'a Ne Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gündür hesabıma giremiyorum. herhangi bi mailde gelmedi acaba ultra sorun bendemi sizde de buna benzer bir problem varmı ?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Database dün gelen aşırı pop up talebi nedeni bloke edildi. Tekrar aktif olarak çalışabilmesi için server değişikliği yapılıyor.
Tahminen bugün sonuna kadar işlem tamamlanmış olacak.

Sistemdeki bilgilerinizde bir kayıp söz konusu değildir.

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende hesaba giriyorum ama onceki gosterimlerin hiç biri yok ??

her seferinde boyle mi olacak.. fazla bisi de yoktu gerçi.. ama sıfırlanması hoş değil.

A

alper120

Misafir
ewt bencede daha onceki kazaçlarmizi göremiyoz newturk bu konuda yardim edersen seviniriz

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar sakin olun. Bu akşam herkes sisteme tekrar girebilecek ve hesaplarını görebilecek.

Bende sizin gibi şuan hiç bir şey göremiyorum. Sizden daha fazla rahatsız oldugumu söylememe gerek yok herhalde.

Sitemiz yeni çehresi ile sizlere daha iyi bir hizmet sunacak.

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
öglen 1 de akşam login olabilceksiniz demiş daha niye üstüne gidiyorsunuz ?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sorun giderilmiştir, yeni serverea geçiş tamamlanmıştır, databse de sorun yok, herkesin hesabı yerinde duruyor.

Sistem 2-3 saat içerisinde tekrar çalışmaya başlayacaktır.

Olan 2 günlük reklam gelirinize oldu, bu arada gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hala giriş başarısız birde sayfanın en üstünde bir hata mesajı alıyorum sorun bitmemiş sanırım

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sistem 2 3 saat icerisinde calışmaya başlıycak diye not düşmüş arkadaş az sabırlı olun

M

MasterTR

Misafir
newturk bunu hep yapiyor

eski konulara bakarsaniz bundan oncede db hatasi bahanesiyle bikackez ayni $ekilde kapatmi$ti ve en son sistemi kapatip gitti. $imdi tekrar gelmi$ ama sorunlari hala cozememi$ anla$ilan.

bi i$e girdiyseniz bence oncelikle altyapinizi olu$turun. yogunluga dayanamayip goctu demek bi bahane degil sistemin uygun degilse hic yapma bu i$i arkada$im. milletin uc kuru$uyla oynayip ahini almanin anlami yok

TurkOyun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu neden yaptı çünkü argonik onu banladı ve parasını alamdı bize de para vermemek için aynı bahane!

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2-3 saat dendi son mesajı 21:35 şuan saat 02:00 hala giriş yok sisteme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.