İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

UltraSponsor'a Ne Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tiva, fatura kestiğimize göre herhalde vardır değil mi?

Sana özelden göndereyim bilgileri...

Benimle hiç çalıştın mı, yok. Buralarda yazılan yazılardan mı adam sarrafı oldunuz? Benim yaşımı nerden biliyorsunuz, sizle belki aynı yaştayız.

Sanal ortamda sözlere de güvenemeyeceksek ne kaldı. Benimle çalışan arkadaşlar beni çok iyi tanıyorlar. Siz tanımıyor olabilirsiniz. Suç bende.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
6 ay sonraya bir hatırlatma yazdım. Tiva, gladyatör ve Mastertr size bir e-mail göndereceğim. Eğer müsait olusanız sizi burada konu açmaya ve durum değerlendirmesi yapmaya davet edeceğim

Üç farklı forumda sistemle ilgili yazıyorum. Hiç birisinin üst düzey yetkilisini de beni tanımaz. Sadece bir kaçına reklam verdik o kadar. Buralar kurallara uygun herkese açıktır diye biliyorum, gerçekten de öyle.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Arkadaslar, serbest dunyada birakin herkes istedigini yapsin. Bizler burada ozgurluk savunucusu veya haksizlarin hakkini arayan sanal avcilar degiliz. Zaten kiminle calisacagini iyi olcup bicen insanlar sizin kadar arastirma yapiyorlar, dolayisiyla geri kalanlarin ne yapacagiyla artik ilgilenmeyelim.

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar,

Ben sözümün arkadasındayım. Sistem tekrar çalışıyor. Sistemi GERÇEKTEN kullanan arkadaşlara duyurulur.

Tiva istersen forumları kapatalım daha iyi değil mi. Yargısız infaz dedikleri bu olsa gerek.

Biz bir boşluğu dolduruyoruz. Ve bundan bir 6ay 1 sene 2 sene sonra acaba burada Tiva, Mastertr nasıl konuşacak çok merak ediyorum doğrusu.

Neyse daha konuşuruz, siz hele cevap yazın

Bu lafı da not edecekler olur gibime geliyor...

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
öncelikle yüksek fiyatlarda reklam ödemesi yaptıgınızı ifade etmissiniz 80k 90k$ kadar. newturk burada demek oluyorki alt yapınza kazandıgınız paradan pay ayırmamışşınız. Böyle bir işe giriyorsaniz sağlam bir server üzerinden çalışmanız gerekmezmi idi?

Diğer bir husus ise ciddi anlamda sitenize giriş yapıldıgında ciddi bir firma izlenimi göremiyorum 14 15 yasinda amatör site yapımcılarının yaptigi bir site gibi duruyor.

Argonik hakkında çerez ifadesi kullanmışşınız siz para kazandiran yada kazandiracaginiz insanlari cerez olarakmi görüyorsunuz?

Bence siz alt yapınızı tamamladıkdan sonra bu işe girse idiniz sizler açısından daha olumlu olurdu diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

U

username

Misafir
Newturk'e yaklaşık 1 sene önce 100 ytl yollamıştık bize 80k hit yollaması için.(gecen seferki sponsorluk macerası zamanlarında).Max 1 haftada yollayabileceğini söylemişti.Biz nakit ödedik.1 hafta 10 gün kadar geçti gönderdiği hit 1 k dahi yoktu.O orada sitemlerinde sorun cıktı ,serverları değişildi vs.Ondan sonra umursamadık zaten o para öle yattı.Ciddiye alınıp iş yapılacak bir insan diilsin bana göre.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
username neden bahsediyorsun sen yahu. Bize pop up reklam veripte parası kalan olmadı. Kim vermiş hangi site için vermiş bir açıklık getirir misin. Biz şimdiye kadar sadece 2 site için pop up çalışması yaptık ve haklarını aldılar.

Yanlış hatırlıyor olmayasın. Kayıtlarını tekrar kontrol et.

U

username

Misafir
Ben zaten 1 sene once bu konuyu kapattım.Şimdi görüntüden ilgilensen nolucakki?

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buraya gelip bunu yazıyorsan tabiki soracağız. Buradaki herkes şimdi açıklama bekliyor.
Lütfen, detaylı bilgiyi veriniz. Ben böyle bir ödemeyi ve ödeme için reklam kampanyasını hatırlamıyorum. Çok detay bilgileri özelden de gönderebilirsin.

Ama burada mutlaka birşeyler açıklamalısın.

U

username

Misafir
Açıklama özelden yapıldı.Dediğim gibi istatistikleri tam bilmiyorum cunku verılen söz gununde yerıne getırılemedi.İnceledin ve gördün 3 gün'lük reklam hakkımızı vermemişsin.Şimdi sen benden özür dile bakalım.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işin düşer yine username o zaman görürüm seni.

U

username

Misafir
Terbiyesizlik yapma.Ne işim düşücek sana?O zamanda o arkadaşa söledim bu adamla iş yapılmaz diye.Ama o anlamadı ve kazıklandı.Sana işim filan düşmez.Bana özür dile diyordun.Şimdi senin dilemen gerekli ve söylediğin lafa bak.
Neyse bu konudaki son yazımdır.Size emsal olsun bu..

M

MasterTR

Misafir
username sanirim konuya noktayi koymu$ oldu

ultrasponsor adli site hala i$ yapar sizde magdur olursaniz sucu ultrasponsora atmayin.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
işin düşer yine username o zaman görürüm seni.

Merhaba,
Hitap tarzınız hiç bir olğun şirket profilini yansıtmıyor.
Gerçi daha önceden bahsettigim gibi web siteniz de yansıtmıyor diye..
Müşterilerinize karşı heleki böyle ortamlarda daha sakin ve yapıcı yaklaşmanızı tavsiye ederim. zira sektörde kalıcı var olmanın yolu hoş görüyü müşteri menmuniyeti ile birleşmekten geçer oldugu kanısındayım.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
newturk un verdiği yanıtla bazı şeyler görülüyor artık. Böyle yerleri protesto edeceğine insanlar devam ediyorsa yapabilceğimiz birşey yok her koyun kendi bacağından asılır.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ağzınıza dolamışsınız bir kaç kelime eveleme geveleme.

Arkadaşım sistem orada kullanan kullanıyor.

SİZLER İSTEMESENİZDE.....

M

MasterTR

Misafir
bu saatte sonra kullanan herkes ba$ina gelecekleri goze almi$tir zaten. UltraSponsor (aslinda sponsor bile degil fason cali$an bi sistem) bu saatten sonra bilincli kullanicilar icin bitmi$ olmali

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Buğün 0yna65 den sedat ile sohbet ediyorduk. dedim tık başına kampanyanız varmış ultrasponsor panelinde gördüm cevap olarak bizim böyle bir kampanyamiz yok dedi araştiracak bana dönecek. birde sizler sponsor anlaşması yaptık diyorsunuz sakın bu anlaşma alt hesap açma olmasin? 0.5 den gold üyeliginiz var sanirim 0.4 den veriyorsunuz bundanda şu anlaşiliyor siz banlanirsaniz yada ödeme alamazsanız diğer kullanıcılarda bundan etkilencektir. Bence çalışma prensiplerinizi gözden gecirinizi haberleriniz veya kampanyalarınızın gerçekleri yansitması gerekli diye düşünüyorum. Gelişmeleri alinca buraya konum ile ilgili eklentiyi yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.