İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

UltraSponsor'a Ne Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
1 senedir (benim bildiğim) dönüp dolaşıp aynı adamın sizi kerizlemesine nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar biraz daha sabır, bir yere gittiğimiz yok. Sorun uzadı o kadar.

Kraloyun un dediği gibi Argonik bizi banlamışda geri dönmeyecekmişiz gibi açıklamalar bizim finalsal yanımızı yansıtmıyor. Biz tek bir sponsora bel bağlamış değiliz. Bir çok güvenilir sponsor var bizde. Argonik bir çerez di bizim için.

Kimseyi kandırdığımız falanda yok. Tüm sistemlerde sorun yaşayabilir. Ne kadar büyük server seçerseniz seçin.

4-5 saat içerisinde sistem tekrar aktif olacaktır.

M

MasterTR

Misafir
http://forum.iyinet.com/internetten-para/24059-ultrasponsor-guven-vermiyor-gibi.html

bundan bikac ay once kendiniz yazmisiniz bunlari, milletle dalga gecin sonrada 5-10 ytl avans vs deyip geci$tirin. allahbilir kac katini cebinize attiniz. ayrica 2-3 ay sponsor kapatip 2-3 ay acmak, server ta$imasi bahanesiyle surekli offline tutmak uyeleri bilmem ama bana gore milleti keriz yerine koymaya benziyor.

herkes zaten kimin ne oldugunu eski i$lerinden biliyor. sizin gecmi$iniz de pek parlak degil sayin newturk

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizlere söz vermiştim. Bir daha verileriniz kaybolmayacak diye. Evet, sözümü tutuyorum. Sistem aktif olduğunda herkes hatasını anlayacak.
Sistemi offline tutma gibi bir niyetimiz yok, para kazandığımız bir sistemi neden kapatalımki.

Geçmişe bir sünger çekelim demiştim.

Biz, sadece çoğunluğu yabancı sponsorlardan oluşan bir banner network hizmeti yürütüyoruz. Bir bakımdan da sponsor oluyoruz tabiki.

Bu bağlamda düşünürseniz bizim kadar sağlam bir başka Türk sponsor olmayacak. Şu badireyide atlattık mı önümüz açık.

100K lık bir pop up alımından sonra pop up pencereleri özel reklam anlaşmaları ile yapacağız.

Bildiginiz gibi dah önce tüm gösterimleri sistem sayıyor, banenrlar sistemnde yükleniyordu. Bu sistemin kitlenmesine ve banenrların yavaş açılmasına ve uçuk server masraflarına ne den oluyordu. Sonra yeni sistemde bannerları herkes kendi sunucusundan yüklesin dedik. Böylece sistem çok rahatladı, hem hız, hem kalite hemde maliyet açısından.

Peki ne olduda tekrar database sorunu oldu? Son POP UP kampanyamıza geçen çarşamba günü 150K lık bir aşırı talep geldi. Bu biizm beklemediğimiz bir rakmdı. Pop uplar sistemde tıklama olarak sayıldığı için database server yetkilisi tarafından bloke edildi.

Şimdi, sistemin tekrar girmesine artık bir kaç saat kaldı.

Daha önce dediğimiz gibi HER ŞEYİN İLACI ZAMAN. Zaman gösterecek ne kadar sözümüzün arkasında olduğumuzu.

Biz sisteme zarına tıklama, üyelik ve satış komisyonu koymayız. Her gün için ayrı bir muhasebe tutulur ve kar-zarar oranına bakılır. Tıklama baına 30.000 TL gibi afaki rakamlar verecek kadar zengin ve kısa vadeli düşünmüyoruz.

Burada daha öncede yazdım. Şimdiye kadar 80.000$ üzerinde reklam parası dağıttık ve dağıtmaya da devam edeceğiz.

M

MasterTR

Misafir
ba$kalarinn sistemine laf edecegine once kendi sistemindeki hatalari bozukluklari duzelt bence. ayrica diger sistemden atilmi$ olman senin onu karalaman gerektigi anlamina gelmez egerki kurallara uygun olmayan $ekilde reklamlari kullanirsan elbet atilacaksin. bunun icin google a laf soyliyemedigin gibi diger cekemedigin sistemede laf soyliyemezsin. ayrica forumda seninle ilgili onlarca olumsuz mesaj var bence otur hatayi kendinde ara saga sola saldiracagina. sponsorunun kaliteside ortada http://www.ultrasponsor.com/bgroom-banner3134.gif bumudur senin icin kalite? insan 3 kuru$ icin bu kadarda du$memeli bence.

80.000$ dagitan sisteminle sana ba$arilar. 80.000$ dagitiyorsun ama gelgorki siten 3 gundur kapali adama gulerler.

dipnot : iceriksiz sayfaya (http://www.ultrasponsor.com/popup1.html) adsense koymu$sun. adsensetr ye gerekli maili attim te$ekkurler.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
WEBMASTERTR, O savunduğun kişiler kendileri gelip benim konularıma karalama yazıları yazıyor. Önce istersen git onlara gereken terbiyeyi ver.

İçerik yok dediğin sayfanın gördüğün gibi içeriği var.

Ben söylüyorum arkadaşım, 30.000TL ile dönmez bu işler. Bir bildiğimiz varda konuşuyoruz. Ben buraya yazıyorum.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gladiator msn adresim site girişinde var herkese açık kapımız. Gel görüşelim, şuan gelmede, başım kalabalık arkadaşla siteyi öğleye kadar devreye alıyoruz.

Ayrıca. mastertr www.mastertr.net sana mı ait. Bu adrestede benim sitedeki gibi yanıltıcı bannerlar mevcut. Ne diyorsun? İnanılmaz linkler Videolar ha? tıkla bak nereye gidiyor. Tabi o adres sana aitse....

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hehehe senin bu zaman kadar dağıttını 2 ayda dağıtıyoruz biz :) Çok yoğunmuşsun biz zamanını almıyalım senin hadi iyi kasmalar.

M

MasterTR

Misafir
newturk yazdiklarima cevap alamadim ama ben. "oyunu kazan kizlar daha neler yapacak" bumudur senin kaliteli sponsorun? milleti aldatmak ho$unuzami gidiyor anlamiyorum. 1-2 saate acilacakti $imdi oglene sarkti. korkum $u ki milletin statlarini silmen (daha once not edin demi$tin $imdi onuda demedin) sonrada db uctu diyip ortadan ucman.

neyse saglik olsun biz cok facialar atlattik (kitapyurdu vs..) senide ekleriz turk webmasterlarina bi FIS sponsor daha.

dipnot : mastertr.net benim degil saldiriyosun ama yanli$ yere :)
dipnoo2 : argonik benim sistemim degil ben sadece senin sistemini de onunkini de kullanmi$ mi kullaniciyim. ama kazanclarimi not etmedigim icin dilim yanmi$ olabilir (bkz biz not edemiyorz siz edin)

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Madem yeterli altyapiniz yok boyundan büyük islere niye girersiniz anlamis degilim.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsorluk işinde nereye gidebielceğinizi nerden bilebilirsiniz?

Sistem tekrar hizmete girmiştir.

Tüm verileriniz sitemde muhafa edilmiştir, giriş yapıp bakabilirsiniz.

Yalnız, bir cache sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Browserdan Temporary (Geçici) Internet Dosyalarınızı temizleyip browserı tekrar başlatınız.

Verdiğimiz 2,5 günlük geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Üç ayda bir nasıl olsa forumlar yeni KULLANICILARLA doluyor, seni forumlarda tutanlarda da kabahat.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar,

Ben sözümün arkadasındayım. Sistem tekrar çalışıyor. Sistemi GERÇEKTEN kullanan arkadaşlara duyurulur.

Tiva istersen forumları kapatalım daha iyi değil mi. Yargısız infaz dedikleri bu olsa gerek.

Biz bir boşluğu dolduruyoruz. Ve bundan bir 6ay 1 sene 2 sene sonra acaba burada Tiva, Mastertr nasıl konuşacak çok merak ediyorum doğrusu.

Neyse daha konuşuruz, siz hele cevap yazın

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Arkadaşlar,

Ben sözümün arkadasındayım. Sistem tekrar çalışıyor. Sistemi GERÇEKTEN kullanan arkadaşlara duyurulur.

Tiva istersen forumları kapatalım daha iyi değil mi. Yargısız infaz dedikleri bu olsa gerek.

Biz bir boşluğu dolduruyoruz. Ve bundan bir 6ay 1 sene 2 sene sonra acaba burada Tiva, Mastertr nasıl konuşacak çok merak ediyorum doğrusu.

Neyse daha konuşuruz, siz hele cevap yazın

benim yaşım buradaki birçok kişiden sende dahil olmak üzere fazladır, dolayısı ile adamın ne olup olmadığını anlayacak tecrübelere sahibim, forumlarda kimin ne dolap çevirip çevirmediğinide biliyoruz, ben sana bu konuda 1 sene öncede mesaj yazmıştım, sen 1 sene önce de aynı tavırlardaydın, firma bilgilerin var mı merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.