Buğün 0yna65 den sedat ile sohbet ediyorduk. dedim tık başına kampanyanız varmış ultrasponsor panelinde gördüm cevap olarak bizim böyle bir kampanyamiz yok dedi araştiracak bana dönecek. birde sizler sponsor anlaşması yaptık diyorsunuz sakın bu anlaşma alt hesap açma olmasin? 0.5 den gold üyeliginiz var sanirim 0.4 den veriyorsunuz bundanda şu anlaşiliyor siz banlanirsaniz yada ödeme alamazsanız diğer kullanıcılarda bundan etkilencektir. Bence çalışma prensiplerinizi gözden gecirinizi haberleriniz veya kampanyalarınızın gerçekleri yansitması gerekli diye düşünüyorum. Gelişmeleri alinca buraya konum ile ilgili eklentiyi yapacağım.
Arkadaşım ben nerede söylemişim bul getir. Oyna 65 ile anlaşma yaptığımı söylemedim. Benim Türkiye de tek anlaşma yaparak sisteme aldığım sponsor Ringofon.com dur. Diğer Türk sponsorlar için bir anlaşmamız yok. Yurt dışından ise Cpa Empire, Bgroom ile özel sponsorluk anlaşmamız var.
Sedat kim ya, banlasın bende onu banlarım sistemden.
Bizim sistemdeki kazançlar sponsordan para gelmez ise, banlanırsak ödemeyiz esasına göre değildir. Sistemde KABUL EDİLEN KAZANÇ artık webmasterındır. Tüm sponsor risklerini, para transfer maliyetlerini, EFT maliyetlerini BİZ ÜSTLENİYORUZ
Buradan çığırtkanlık yaapan arkadaşlara sesleniyorum. Hala buradayız, çalışıyoruz ve ödemelerimizide yapıyoruz.
Sayfa dizaynını da beğenmeyebilirsiniz, istediğiniz kadarda karalayabilirsiniz.
bir alternatif sponsor olarak HEP VAR OLACAGIZ, AMACIMIZ BU. DÜŞMALARIMIZ VE BİZİ ÇEKEMEYENLER HER ZAMAN OLACAKTIR.
Burada bu konu olduğu ve bende burada cevap yazdığım her yeni gün için bu mesajı yazacağım.
"Sistem 60 gündür çalışıyor, ödemelerimizide zamanında yapıyoruz. Var mı bundan gerisi"