İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Updated Konusuna Açıklık Getirelim !

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmlsr' Alıntı:
1000 gösterim'e 1$ falan verdiğini zannetmiyorum adsenseın nitekim örn. bir günde 4310 gösterim olmuş 51 click $1.95 tıklamayla geçiş oranı ise tamamen farklı birşey diye biliyorum..

xmlsr, genelleme yapmaman için söylüyorum yanlış anlama lütfen..
Bu oran Türkçe reklam verenlerden kaynaklanıyor sana şöyle bir örnek vereyim bugün sahibi olduğum "İngilizce"sitelerinde bir tanesinin istatistigi. 157 gösterim 8 click $4.76 almışım.

yani 1000 gösterime oranlarsan eğer çok yüksek oluyor ki "oluyor".

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can sen reklama tıklanıldığı için kazanmışın o parayı burda tartışılan reklama tıklanmasa ve 1000 gösterim olsa 1 dolar kazanırmısın olayıdır. Bende 10bin gösterim 0 dolar olduğu da oldu onun için böyle birşey yok. Can umarım anlamışsındır konuyu..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam Alican ne demek istedigini anladım ama bende hic tıklanmaması gibi bi durum olmadı 1000 gosterimde (belki ingizlice site oldugundan da kaynaklanıyor olabilir) yani hep o dedigimiz rakamlarında ustunde kazanc elde ettim, bundan dolayı soyledım yani yoksa ne demek istediginizi anladım.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mp3 sitesi olduğum için kullanıcı pek takmıyor reklamları ama onada çözüm bulacam öyle günler oluyorki 17bin gösterim 10 click :(

B

Bedavalar-Net

Misafir
peki aylik 50 dolari gecmeyin 100 dolari gecmeyin diyen arkadaslarim var bu konuyada aciklik gitirirseniz sevinirim.

selamlar

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen ciddimisin Alican ?
17 bin gosterime 10 click :(

değişik reklam boyutlarını ve renk kobinasyonlarını denedin mi?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yemin bile ederim istersen :) renkle alakası yok mp3 olduğu için insanlar çekip çıkıyor siteden duyarsız türk milleti..

vqhyper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beyler ben bu konuda yeniyim bana bu işi öğreticek bir arkadaş arıyorum gördügüm kadarı ile baya iyi kazanıyosunuz.Benimde kendime özel bir sitem var ama bir işe yaramıyor eğer bana yardım etmek isteyen biri olursa vok sevinirim msn:[email protected]

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Can sen reklama tıklanıldığı için kazanmışın o parayı burda tartışılan reklama tıklanmasa ve 1000 gösterim olsa 1 dolar kazanırmısın olayıdır. Bende 10bin gösterim 0 dolar olduğu da oldu onun için böyle birşey yok. Can umarım anlamışsındır konuyu..
+1
demek istediğim tam olarak buydu..

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Mp3 sitesi olduğum için kullanıcı pek takmıyor reklamları ama onada çözüm bulacam öyle günler oluyorki 17bin gösterim 10 click :(

arkadaşa katılıyorum, bizim sitede de aynı durum var, günlük tekil hit yaklaşık 4000 kadar ama sadece 50 tıklama oluyor o da günlük 1.5$ kadar yapıyo :) gerçi google reklamı yok ama başka sponsorlar var, bidvertiser ve adbrite

buna bi çözüm bulmak gerekiyor :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
excoder' Alıntı:
arkadaşa katılıyorum, bizim sitede de aynı durum var, günlük tekil hit yaklaşık 4000 kadar ama sadece 50 tıklama oluyor o da günlük 1.5$ kadar yapıyo :) gerçi google reklamı yok ama başka sponsorlar var, bidvertiser ve adbrite

buna bi çözüm bulmak gerekiyor :)

başka bir tür site açın abi o zaman akıntıya kürek çekmeyin:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.