Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sponsorlar bir süredir çıkmıyo sanırım bi hafta filan oldu neden ben de bilmiyorum ama sponsor olmasa da yine de tıklamaya veriyor tabi az veriyor sponsorlu linklere göre. biz de sabırsızlıkla bekliyoruz sponsorlar geri döner umarım
updated e üye olmak için sitenin tamamen çalışır halde açıkmı olması lazım? Siteyi denetliyorlarmı? Ben index attım açılışa. Birde üyelik işlemimi http://www.updated.com/affiliates/affiliate_intro.php bu linkte sayfanın alt kısmındanmı yapmalıyım?
siteyi denetliyolar mı bilmiyorum ama evet o verdiğin linkten üye olabilirsin hatta ben sana bi link veriyim bak şurdan üye olunca bi kutu şeker bi paket sigara bi şişe kola bi de bol yoğurtlu iskender veriyolar. kaçırma bu fırsatı
Ben yaklaşık 7 aydir alıyorum ortalamam 100 dolar hiç dengeyi bozmadim bu ay 200 dolara cikarim dedim, ekrana uyari mesajı cıktı ama çok onemli oldugunu düşünmüyorum, çekim yine gelir tahminimce,
uslanmazın dediği gibi farklı kelimeler kullanmak lazım.
Ayrıca gelen çekin ödenmemesi söz konusu değil, eğer firma batmamışsa odenir korkmayın bankaya verin siz. Geldikten sonr akorkulacak bir şsey y ok
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.